Fritidshus fra EDC

Strandvænget 9

9370 Hals

2.575.000 kr.

6/5 rum, 173 m²

Strandvænget 9, 9370 Hals

På en fantastisk grund på 3643 m2 beliggende lige op ad skoven - i det mest attraktive område i Hals - finder man for enden af grusvejen denne perle!

Fantastisk hyggelig og harmonisk ejendom i klassisk stil med svenskrød facade, stråtag og hvide vinduer. Opført i midten af forrige århundrede er det en ejendom med historie og man mærker at her ikke er tale om noget almindeligt sommerhus. Den ugenerte beliggenhed og nærheden til skoven gør at man føler sig alene og kan slappe helt af. Ejendommen er indrettet med entré med trappe til overetagen. Der er et stort og funktionelt køkken, som er delvist åbent til den flotte, runde karnap, som husets gavle er forlænget med. På den modsatte side af køkkenet er stuen, hvor der er brændeovn. Der er to værelser, hvoraf det ene er åbnet til stuen. Derudover er der selvfølgelig flot badeværelse med brus samt bryggers. På overetagen er der repos og to værelser.

Haven er et kapitel for sig! Den er lukket og der er læ, men samtidig - på grund af størrelsen - er det altid muligt at finde et sted, hvor solen når ned. Der er flisebelagt terrasse nær huset, hvor livet kan nydes mens børn/børnebørn leger i haven eller går på opdagelse i skoven.

Tilhørende garage i samme stil som ejendommen. Perfekt til den bil­in­ter­es­se­re­de, som kan have hobbyen med i sommerhus. Ovenpå garagen er der lavet et pænt disponibelt rum efter boligstandard som med fordel kan benyttes som et ekstra værelse. Til de lidt grovere ar­bejds­red­ska­ber mv., er der lavet udhus med tre porte på en diskret plads i kanten af indkørslen.

Der, hvor du har hjemme, skaber du rammen om livet

Siden 2005 har jeg hjulpet købere og sælgere med at finde hinanden. Der er store drømme og beslutninger på spil og helt særligt når tingene lykkedes.

Kristian Lysgaard

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke

kl@edc.dk21 22 28 8821 22 28 88EDC Danebo Hals