Fritidshus fra EDC

Kronvildtvej 14, Tranum

9460 Brovst

1.695.000 kr.

4/3 rum, 105 m²
færdigbygget 1/8-22

NYOPFØRT FRITIDSHUS MED MULIG INDFLYTNING DEN 1/8-2022.

UD­LEJ­NINGS­TIL­BUD FRA FERIEPARTNER PÅ KR. 90.107,00 TIL EJER PR. ÅR!

KLIK IND PÅ NYTTIGE LINKS OG SE DE SPÆNDENDE ATTRAKTIONER OG AKTIVITETER I LOKALOMRÅDET. SE MERE PÅ : OPLEVBROVST.DK

Sommerhuset har en god og attraktiv beliggenhed i nyere som­mer­hus­ud­styk­ning på en 1.382 kvm. stor grund.
I området findes et stort fællesareal – drevet af Grun­de­jer­for­e­nin­gen – hvor der er stort legeområde med gynger, klatrestativer, fod­bold­gol­f­ba­ne, petanquebane, minigolf, svævebane, multibane m.v. Området byder endvidere på et fantastisk dejligt og uberørt naturområde, bestående af klitplantage og skovarealer og med kort afstand til det storslåede naturområde ved Lien og Fosdalen. I området findes afmærkede naturstier der indbyder til vandreture i flot natur samt gode mo­un­tain­bi­kespor. Der er kort afstand til Tranum og Brovst hvor der er gode ind­købs­mu­lig­he­der og kun ca. 4 km. til Tranum Strand og Vesterhavet.

Kronvildtvej 14 er et NYOPFØRT og særdeles flot og præsentabelt fritidshus. Bygget i gode materialer og god hånd­værks­mæs­sig finish. Facaden er med sortmalet lodret træbeklædning og vinduer og døre er lavenergi træ/alu og med sort be­ton­tag­sten­s­tag. Fritidshuset er godt isoleret og velegnet til brug på alle tider af året. Boligen er på i alt 105 kvm. + hems. og med dejlig terrasse - heraf ca. 15 kvm. overdækket terrasse. Der er endvidere et fint mindre udhus/teknikrum. Køkken og badelementer er fra HTH og alle hårde hvidevarer er fra Siemens.

Sommerhuset er indrettet med stor hems, trægulve i alle opholdsrum samt et lyst og åbent køkken/alrum samt hyggelig opholdsstue med udgang til terrasse. 3 gode soveværelser og 2 badeværelser med klinkegulve med gulvvarme, heraf 1 med med spa, bruseniche, sauna.

OPVARMNING: El-varme og varmepumpe fra Panasonic

Det drejer sig om tillid og troværdighed

Køb af bolig er en af livets store beslutninger - Derfor gør vi os umage hver eneste dag. Hos os har vi særligt fokus på tillid og troværdighed. En glad og tilfreds køber og sælger er vores bedste ambassadører.