Fritidshus fra EDC

Strandvejen 150 Dør/lejl. 136, Tranum

9460 Brovst

700.000 kr.

3/2 rum, 68 m²

Rækkehuse i 1. klitrække ved Vesterhavet

- Helårsboliger uden bopælspligt
- Anvendes som ferieboliger
- Mulighed for sommerhus uden egen udvendig ved­li­ge­hol­del­se
- Mellem 4 og 6 Sovepladser
- Beliggende midt i smuk natur
- Adgang til indendørs og udendørs swimmingpool, samt fælleshus
- Normal årlig lejeindtægt på 20-40.000 pr. bolig
Feriebolig uden egen ved­li­ge­hol­del­ses­for­plig­ti­gel­ser
Tranum Klit er en klynge rækkehuse/ferieboliger i det naturrige område ved Tranum Strand i Nordjylland. Her er man placeret smuk i 1. klitrække med fantastisk sandstrand blot 50 meter fra boligerne.
Området byder på skønne og unikke vandreture, gode mountainbike ruter og I bil er man ikke langt fra hverken Fårup Sommerland, Jammerbugt Golfklub, Svinkløv Badehotel såvel som Blokhus.
Boliger er indrettet varieret, men overordnet set med en rød tråd i forhold til den oprindelige indretning. Her er badeværelse og toilet i stueplan, såvel som et soveværelse ved husenes entré. Derudover godt køkken monteret med elkomfur/ovn/opvaskemaskine, køleskab med frostboks, emhætte, kaffemaskine samt elkedel og komplet service.
I forbindelse med køkkenet er en velindrettet stue med store vinduespartier ud mod fæl­les­a­re­a­ler­ne og trappe til husets 1 sal. 1. Salen er afhængig af nuværende ejers valg, indrettet med 1 eller 2 soveværelser, og derfor en kombination af sen­ge­mu­lig­he­der, varierende fra 4 til 6 sengepladser. Til alle feriehusene hører egen terrasse med havemøbler og gode læ muligheder.

Bebyggelsen byder på masser af faciliteter for alle, både yngre og ældre. Her er indendørs og udendørs saltvands swimmingpools, Sauna og hertil knyttede om­klæd­nings­fa­ci­li­te­ter. Derudover byder bebyggelsen på fælleshus med Bordtennisbord, såvel som mulighed for et spil Pool. Derudover har alle boliger wifi, såvel som adskillige tv-kanaler via satellit. Alle disse faciliteter drives professionelt og udgiften hertil afholdes via fællesudgiften. Det betyder at man som ejer blot skal vedligeholde indvendig, og at udlejningen kan foretages uproblematisk for ejeren.
Så er man til afslapning i skøn natur omkring 1. klitrække, eller mere til leg og hygge i byggeriets Swimmingpools, så er Tranum Klit en bebyggelse som vil kunne tiltale mange.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Claus Nygaard Jensen

Afdelingsleder, ejendomsmægler & Valuar, MDE

cnj@edc.dk61 61 71 2958 58 75 66EDC Poul Erik Bech