Fritidshus fra EDC

Lillysvej 8

9480 Løkken

1.800.000 kr.

4/3 rum, 106 m²
Ny Pris

LÆKKERT SOMMERHUS I LØKKEN - med smukke detaljer

Solen skinner altid lidt ekstra i sommerhuset, der, langt væk fra hverdagens rutcheture, bringer roen og nærheden tilbage. I Løkken ligger det gennemført lækre sommerhus, hvor ungerne kan tulle rundt i den velafgrænsede, store sydvendte have - mens I nyder idyllen over et godt glas vin. I kan slippe sanserne løs med leg i haven eller gå en tur til stranden - og lade jer samle på ny i det skønne sommerhus.

Huset er smukt skåret i en collage af træfarver. Et charmerende loft med kontrasterende træbjælker fletter på elegant vis huset sammen som en de­tal­je­o­ri­en­te­ret helhed, der varmes op af et smukt lys fra den stilsikre pejs. Et større vinduesparti forener huset med haven via en stor terrasse, der, måske som et spændende familieprojekt, må få en kærlig hånd.

Det imponerende flotte køkken, spisestuen og stuen flyder sammen som en hel herlighed, hvor familien nemt kan fordybe sig i forskellige ting uden at gå på kompromis med fællesskabet. Vennerne kan også nemt kigge forbi til grillaften og overnatte i et af de 3 soveværelser.

Huset er nemlig udvidet med en større tilbygning, der rummer et luksuriøst masterbedroom, endnu et badeværelse og bryggers. Brug fritiden i Løkken og foren jer med friheden i sommerhusets udsøgte kvalitet.

Fornemmelsen af et fristed..

Sommeren er noget særligt- og efteråret er hæsblæsende smukt. Havet er forude. Her kan du tage den med ro. Vi kender fornemmelsen. Vi gør alt, hvad vi kan, for at matche køber og sælger - og vi kan meget. Vi finder plads til drømmene - og løsninger på alt andet..

Jonas Kirk Kjeldsgård

Ejendomsmægler MDE

jkc@edc.dk51 70 75 1396 23 11 11EDC Danebo Løkken