Fritidshus fra EDC

Fyrrevej 6, Hvalpsund

9640 Farsø

1.995.000 kr.

5/4 rum, 83 m²
Solgt

ET SOMMERHUS MED EN SJÆLDEN UDSIGT I HVALPSUND

Vi fra EDC Danebo har glædet os meget til at præsentere jer for dette sommerhus på Fyrrevej 6, i Hvalpsund. Herfra den 850 kvadratmeter store grund, får du en helt særlig udsigt, særlig fordi, at du herfra kan se hele Hvalpsund, fra oven, og nyde udsigten ud over byen, området, og følge aktiviteterne helt fra færgelejet til lystbådehavnen.

Sommerhuset egner sig perfekt til den store familie. Her er er fire gode værelser, og har generelt en praktisk og rummelig indretning, på 83 bolig kvadratmeter. Sommerhuset er opført i en stil som dengang har været forud for sim tid, og fremstår i dag i en god stand og man er her, ikke i tvivl om at sælger har haft meget kærlighed til netop dette sted.

Som­mer­hu­s­om­rå­det Hvalpsund, bliver af mange kaldt det nye Blokhus. Her er der rig mulighed for at nyde en forfriskning på en af de mange restaurationer, som ligger på havneområdet, som strækker fra færgelejet i syd og lystbådehavnen i nord. Hvalpsund har noget til alle, på havneområdet er der en nyanlagt legeplads og streetbane til børn og barnlige sjæle, en velrenomeret golfklub som årligt besøges af mange, altsammen i naturskønne rammer, ved Limfjordens måske smukkeste punkt.

Skal som­mer­hus­drøm­men i Hvalpsund udleves? så er dette sommerhus det eneste rigtige. Vi glæder os meget til at fremvise dette til dig og din familie.

Det handler om at gøre sig umage - siger vi i EDC

Og vi mener det! Jeg ved at hjemmet for mange er en af de vigtigste grundsten i livet, og en af livets store beslutninger, derfor er det vigtigt at vi gør os umage hver eneste dag. For os handler det lige så meget om mennesker, som det handler om mursten.

Casper Ilsø Vinther

Ejendomsmægler, MDE

cvi@edc.dk28 72 20 5098 63 26 66EDC Danebo, Farsø