Fritidshus fra EDC

Lynghøjsletten 81

9690 Fjerritslev

1.685.000 kr.

5/4 rum, 111 m²

Hyggeligt stråtækt hus

Fritidshuset er beliggende i dejligt område i gåafstand til Vesterhavet med sandbadestrand, klitter og solgryder, gode sti­for­bin­del­ser til store kuperede hedearealer med løv- og nå­le­træs­plan­ta­ger på mange hundrede tdr. land som er velegnet til trave- motionsture og MTB ruter, et eldorado for naturelskere i enestående natur samt ca. 4 km. til livlig handelsby med næsten alt i forretninger, attraktiv 18 hullers golfbane, bowlingcenter, museum, svømmehal og fine tra­fik­for­bin­del­ser.

Super hyggeligt stråtækt hus, som er delvist moderniseret med bl.a. nyere stråtag, køkken og badeværelse.
Huset fremstår pænt og velholdt og byder på; Entré med teglgulv, lækkert åbent køkken/alrum med flot nyere køkken i hvid med sort bordplade og hårde hvidevarer i stål, spiseafdeling med teglgulv og udgang til pragtfuld terrasse, hyggelig nedsænket stue med pejseindsat, flydende parketgulv og loft til kip samt udgang til skøn terrasse, dejlig lys værelses fløj med tegl gulv og 3 fine værelser, nyere badeværelse i modernistisk stil med klinker og bruseniche, ”master”- sove værelse med direkte adgang til lækkert badeværelse med klinker, bruseniche og spa samt adgang til hobbyrum som også giver udgang til terrassen.

Til dette super hyggelige feriehus høre velanlagt gårdhave/stor terrasse hvor man ugeneret kan nye hinanden og det skønne danske sommervejr.

Området har skønt fælleshus i samme stråtækte stil som husene i området, og er indrettet med: Omklædning og indvendig swimmingpool (hvor der er åbent fra uge 18-43), i sommer perioden også udvendig swimmingpool, fine tennisbaner, legeplads og petanquebane hvilket er med til at sætte prikken over i´et for den perfekte ferieoplevelse for alle alders grupper.

Der er ud­lej­nings­af­ta­le med Dancenter

Hjemmet er rammen om livet

Med 25 år som ejendomsmægler i Fjerritslev, er jeg din lokale garant for en professionel rådgivning i bolighandel mm.

Brian Sørensen

Ejendomsmægler & valuar MDE

bs.969@edc.dk98 21 20 66EDC Fjerritslev