Fritidshus fra EDC

Musvågevej 186, Lodskovvad

9982 Ålbæk

1.395.000 kr.

6 rum, 104 m²

Sommerhus beliggende i flot natur med rigelig plads til hele familien

Sommerhus beliggende i flot natur med rigelig plads til hele familien.

Her får du et meget gennemtænkt og præsentabelt fritidshus opført i 2005. Huset er velisoleret og med rigelig plads til hele familien, bl.a. med 5 værelser, 2 badeværelser samt et skøn alrum med hems. Der er mulighed for at bruge sommerhuset helårligt, da huset er velisoleret og der bliver ryddet sne for vinteren.

Sommerhuset er beliggende i skønt naturområde med læ og ly. Her kan du vejrliget frit vælge mellem øst og vestkystens flotteste sandstrande. Ålbæk er en hyggelig lille havneby, hvor butikker er åbent hele året, geografisk placeret mellem Skagen og Frederikshavn. Her er såvel frisk fisk og masser af frisk luft. I kort afstand har du den skønne hvide strand ved Ålbæk med sand og klitter, og når vestenvinden tillader det, er du kun 8 km. fra området og stranden ved Skiveren. I bil er her mulighed for at for mange gode besøg i skønne Skagen. Ørnereservatet er en oplevelse og Råbjerg Mile et unit naturfænomen, som alle bør se.

Indretning: Entré med skabe. 5 værelser, 2 badeværelser, det ene med spa, sauna og bruseniche. Hems med to sovepladser. Køkken-alrum i forbindelse med stuen og udgang til terrasse.

Energi: El-varme, brændeovn.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Brian Houkjær

Salg og Vurderinger

brho@edc.dk40 26 17 50EDC Poul Erik Bech