Fritidshus fra EDC

Orionvej 8, Skiveren

9982 Ålbæk

1.995.000 kr.

3 rum, 61 m²
26 visninger de seneste 24 timer

Smuk moderniseret bjælkehytte beliggende direkte ud til friarealer

Ejendommen er vidunderligt beliggende midt i Skiverens storslået natur på en 2.362 m² stor naturgrund, med fredede friarealer omkring huset. Grunden er beplantet af store nåletræer, frugttræer og bøgetræer og kræver et minimum af ved­li­ge­hol­del­se. Råvildt og fugleliv ses ofte på grunden pga. de omliggende friarealerne og kan nydes fra huset vinduer og ter­ras­sea­re­a­ler.

Skiveren er kendt for de gode badestrande ved Vesterhavet, for sin smukke natur og Skiveren Camping hvor der er mulighed for minigolf, tennis og andre sport­sak­ti­vi­te­ter samt indkøb i Skiverens supermarked, som har åbent hele feriesæsonen.

Sommerhuset er en norsk bjælkehytte opført i 1980, men smukt og nænsomt moderniseret de senere år, så huset i dag fremstår lyst og imødekommende med en afslappende og idyllisk stemning. Derudover et godt og velbygget udhus fra 2009 som har mange an­ven­del­ses­mu­lig­he­der.

Indretning: Entré, badeværelse med bruseniche, soveværelse, værelse, køkken og stor stue med udgang til overdækket træterrasse.

Der er offentlig kloak og vandforsyning tilsluttet ejendommen.

Energi: Elvarme

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Brian Houkjær

Salg og Vurderinger

brho@edc.dk40 26 17 50EDC Poul Erik Bech