Fritidshus fra EDC

Doblervej 9, Vejlby

7673 Harboøre

1.795.000 kr.

5/4 rum, 135 m²
Nyhed

Skønt, lyst poolhus med god udlejning

Det er ikke uden grund, at dette indbydende fritidshus i Vejlby er et populært valg blandt årets feriegæster. På Doblervej 9 får I nemlig en skøn feriebolig med en lang række lækre faciliteter, som gør det solide murstenshus attraktivt hele året. I kan se frem til hele fire værelser, to badeværelser og en skøn poolafdeling med både spa og sauna. Dertil ligger huset kun 250 meter fra Vesterhavet, så det er ikke svært at forstå, hvorfor huset har rigtig gode lejeindtægter.

Fritidshuset er opført i 1995, og indenfor er der sørget for en moderne opdatering af en del af inventaret. Der er genvex både i bo­ligaf­de­lin­gen og i poolrummet, som dermed ikke er generet af klorlugt. Der er installeret fibernet i huset og der er desuden 4 smart-tv i sommerhuset. Derfor er det på alle parametre et attraktivt fritidshus, og le­je­ind­tæg­ter­ne ligger da også pt. i omegnen af 140.000 kroner årligt.

Indretningen byder på fire værelser, der alle har indbyggede skabe, og I får tilmed en hems til ekstra sovepladser eller hyggekrog til børnene. Ved værelserne finder I det ene badeværelse, mens bryg­ger­s­fa­ci­li­te­ter­ne er placeret i entréen. I den anden ende af fritidshuset ligger op­holds­af­de­lin­gen med gulvvarme, som også inkluderer et moderne køkken fra 2017. Der er desuden installeret en ny brændeovn og lagt nyt gulv i stue, køkken, for­de­lings­gan­gen samt de fire værelser. Huset er energivenligt med både en luft til vand varmepumpe og to luft til luft varmepumper.

Poolafdelingen har eget badeværelse med sauna samt et stort spabad - og selvfølgelig swimmingpool. Fra poolrummet er der udgang til den vestvendte af de to store fliseterrasser. Grunden er på hele 1.343 m², men størstedelen kan passe sig selv. Både hus og have er dermed stort set fri for vedligehold, hvilket bidrager til stedets store kvaliteter. Nøjagtig det samme må siges om den attraktive beliggenhed i det populære som­mer­hu­s­om­rå­de, hvor den korte afstand til Vesterhavet trækker godt op.

Vejlby er et rigtig skønt og populært som­mer­hu­s­om­rå­de, hvor der er plads til at koble fra og nyde ferien i rolige naturskønne omgivelser. Og samtidig kan du ikke langt herfra også deltage i de mange aktiviteter, som findes i nærområdet. Lige uden for døren finder du den smukke og barske natur, som kendetegner vestkysten. Netop ved vandet møder du unikke na­tu­ro­p­le­vel­ser året rundt, og en cykeltur rundt i området med det bakkede og smukke landskab er bestemt en som­mero­p­le­vel­se værd.

Vesterhavet med sin brede sandstrand er det helt store trækplaster for både turister og lokale, der elsker at komme til dette område i løbet af hele året.

Aktiviteterne omfatter blandt andet ridning, windsurfing, Harboøre Fritidscenter og meget mere. I Harboøre Fritidscenter er der blandt andet mulighed for at give sig i kast med skydning, motionscenter, skaterbane mv. Så skal der ske noget i din ferie, er det her et rigtigt godt område. Der er desuden kort afstand til rigtig gode ind­købs­mu­lig­he­der i Harboøre og i sommerhalvåret er der både restaurant og købmand i gåafstand fra sommerhuset. Området ligger et lille kvarters kørsel fra Lemvig og Thyborøn, som begge er havnebyer ud til Limfjorden. Her summer det af liv, især om sommeren, med hyggeligt havnemiljø, flere dag­lig­va­re­bu­tik­ker og masser af detailhandel. Hvis man ønsker at komme omkring uden bilen, er det muligt at tage det lokale og charmerende tog, VLTJ.

Kontakt os på tlf. 96 63 40 00 for en fremvisning.

Fakta om Lemvig (19.110 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.706 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.932 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.236 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
18

Oplysninger

Sagsnr.
71105665
Boligareal
135 m²
Vægtet areal
137 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
1.343 m²
Antal etager
1
Byggeår
1995
Ejerudgifter pr. md.
1.875 kr.
Pris/m²
13.102 kr.
Pris
1.795.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
9 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
90.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
10.554 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
8.345 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Per Søgaard Andersen

Ejendomsmægler MDE

peand@edc.dk24 97 42 55EDC Lemvig

EDC Lemvig

Vestergade 26, 7620 Lemvig

711@edc.dk96 63 40 00