Fritidshus fra EDC

Fourmivej 58, Vrist

7673 Harboøre

1.725.000 kr.

4/3 rum, 98 m²

Charmerende fritidshus fra 2006 tæt på klitterne

Dette moderne fritidshus i Vrist har hentet sin inspiration i de klassiske, hyggelige sommerhuse – og heldigvis for det. Glæd jer derfor til et skønt og lyst fritidshus fra 2006, hvor de dejlige rammer kun må se sig slået af fri­tids­bo­li­gens uovertrufne beliggenhed i 3. række til klitterne og Vesterhavet.

Dét giver jer ikke alene en bekvemmeligt kort afstand til stranden og vandet, men også en dejlig udsigt til klitterne, som sørger for at afbøde lidt, når vestenvinden ind imellem har skruet op for temperamentet. Samtidig er Vrist et som­mer­hu­s­om­rå­de, der kendetegnes ved lidt større grunde og god plads mellem fritidshusene. Det fredelige udgangspunkt er tilmed helt intakt, da fritidsboligen ligger for enden af én af de små veje, som i forvejen ikke forstyrres synderligt af dagsgæster. Som en ekstra bonus ligger Vrist fem minutter på cykel fra su­per­mar­ke­der­ne i Harboøre, så fryseren hurtigt kan fyldes med is, hvis I er ved at løbe tør.

Det fine fritidshus kan til fulde leve op til omgivelserne. Med 98 m² og tre værelser er her sengepladser nok til de fleste familier, og kniber det alligevel, kan den hyggelige alkove i stuen komme jer til undsætning. Stuen og køkkenet indgår i et åbent rumforløb, så hele afdelingen kan nyde det gode lysindfald og varmen, når I tænder op i brændeovnen. Den behagelige stemning får yderligere et løft takket være loft til kip.

I skal heller ikke snydes for det store badeværelse med plads til det praktiske som separat bruseniche og va­ske­fa­ci­li­te­ter, mens spabadekar og sauna giver jer mulighed for at komme helt ned i gear. Saunaen er særligt velkommen, hvis I hører til den voksende skare af vinterbadere, og efter en lang vandretur langs kysten er spaen et rart sted at få varmen tilbage i kroppen.

En af fordelene ved vestkystens hårdføre natur er, at beplantningen stort set kan passe sig selv. Det gælder også for den 1.219 m² store grund, som dermed ikke vil afkræve jer det store arbejde. I får til gengæld to store terrasser, der giver jer frit valg mellem sol eller skygge dagen igennem.

Området omkring Vrist og Vejlby Klit indbyder til uden­dør­sak­ti­vi­te­ter året rundt uanset om det er lange gåture langs klitter eller strandbred eller man benytter sig af de mange aktiviteter i området. Endvidere er der ikke langt til dagligvare indkøb i nærmeste by, og muligheden for udflugtsture til enten Thyborøn, for at opleve en rigtig klassisk dansk fiskerby, eller til Lemvig og opleve 'Smilets By' med masser af ind­købs­mu­lig­he­der og detailhandel samt hyggelige havnemiljøer.

Sidste nye skud er kulturstedet "18b", som hele året afholder både koncerter, foredrag, kreative værksteder mm.

Stranden i dette område er bred og børnevenlig og vedligeholdes af Kyst­di­rek­to­ra­tet med sandfodring efter behov. Vandkvaliteten er så god at den har Blå Flag status.

Vejlby og Vrist er to som­mer­hu­s­om­rå­der, der ligger lige op ad hinanden. Hér er der både plads til at koble fra og nyde ferien i rolige omgivelser eller deltage i de mange aktiviteter i nærområdet. Lige uden for døren finder du den smukke og barske natur, der kendetegner vestkysten, og netop ved Vesterhavet møder du unikke na­tu­ro­p­le­vel­ser på alle tider af året. En cykeltur rundt i området med det bakkede og smukke landskab er bestemt en som­mero­p­le­vel­se værd.

Aktiviteterne omfatter blandt andet ridning, windsurfing, Harboøre Fritidscenter og meget mere. I Harboøre Fritidscenter er der blandt andet mulighed for at give sig i kast med skydning, motionscenter, skaterbane mv. Så skal der ske noget i din ferie, er det her et rigtigt godt område. Der er flere gode ind­købs­mu­lig­he­der i Harboøre.

Derudover kan man besøge Kystcentret i Thyborøn, sea-warmuseum, akvarium og meget mere, der gør dette område til et absolut skønt feriested med tilbud som både turister og lokale benytter meget.

Ikke langt herfra, går der færge til Agger.

Hvis man ønsker at komme omkring uden bilen, er det altid hyggeligt at tage enten bus eller det lokale og charmerende tog, VLTJ.

I skal selvfølgelig opleve dette skønne fritidshus – kontakt EDC Lemvig på tlf. 96 63 40 00 for en fremvisning.

Fakta om Lemvig (19.110 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.706 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.932 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.236 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
18

Oplysninger

Sagsnr.
71104889
Boligareal
98 m²
Vægtet areal
100 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
1.219 m²
Antal etager
1
Byggeår
2006
Ejerudgifter pr. md.
1.630 kr.
Pris/m²
17.250 kr.
Pris
1.725.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
490 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
90.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
10.033 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
7.899 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Rune Kamedula

Ejendomsmægler MDE, KøberRådgiver m/ Tryghedsmærke

rka@edc.dk21 21 79 55EDC Lemvig

EDC Lemvig

Vestergade 26, 7620 Lemvig

711@edc.dk96 63 40 00