Fritidshus fra EDC

Libravej 26, Vejlby

7673 Harboøre

1.350.000 kr.

5/4 rum, 108 m²

Velholdt spa-sommerhus med god lejeindtægt - 2. klitrække

Minimalt vedligehold og kun 150 meter til vandet - Det kan man da kalde ferie.

Libravej 26 ligger som ét af de sidste sommerhuse i som­mer­hu­s­om­rå­det i Vejlby, hvorfor man på netop denne beliggenhed undgår meget af det for­bi­pas­se­ren­de trafik mellem husene.

Klitterne ligger lige på den anden side af nabohuset, og hér kan der både bades, slappes af på den brede sandstrand, og nyde solnedgangen om aftenen på et tæppe i klitterne. Et helt fantastisk område som både turister og lokale nyder året rundt.

Ved et murstenshus slipper man netop for trættende malerarbejde, og kan istedet slappe af når I holder ferie og især nyde roen og naturen omkring huset.
Huset er løbende holdt ved lige og i løbet af de seneste år er der skiftet gulv i værelser og gang (2019) samt nyt spabad i 2017.

De mange kvadratmeter er veludnyttet og består af 4 værelser med 8 sovepladser, badeværelse, køkken i åbent forbindelse med stue samt indgang/entré med vaskemaskine og tørretumbler.
Fra stuen har du adgang til et lille wellness område med sofahjørne, TV, spa, bad og sauna. Skønt rum som er attraktiv for mange turister der ønsker lidt luksus.

Solen kan nydes fra morgen til aften på de store flisebelagte terrasser, som er anlagt rundt om husets øst, syd og vest side. En halvmur og stakit skærmer af og gør terrasserne mere hyggelige og private.

Opvarmning er elvarme, men suppleres rigtigt fint af både fjernstyret varmepumpe samt brændeovn (brændeovnen skal ikke skiftes da den er nyere end 2003.
Der er lagt fibernet ind til huset.

Alt i alt et rigtigt fint, velholdt og rummeligt hus med plads til to familier og Vesterhavet lige rundt om hjørnet.

I Vejlby hvor huset ligger, er du omgivet af smuk natur og helt tæt på vandet.

Ind­købs­mu­lig­he­der­ne inde i Harboøre er rigtig fine og ligger få minutters kørsel fra området. I højsæson er der også en lille købmand midt i som­mer­hu­s­om­rå­det.

Vejlby og Vrist er to dejlige som­mer­hu­s­om­rå­der og samtidig et populært sted midt i den smukke og barske vestjyske natur, hvor der både er plads til at koble fra og nyde ferien i rolige omgivelser - Nærområdet byder på masser af som­merak­ti­vi­te­ter. Hér er der garanti for skønne na­tu­ro­p­le­vel­ser året rundt, og er du til aktiv ferie kan du deltage i de aktiviteter, som også findes ikke langt herfra.

Disse aktiviteter omfatter blandt andet Adventure Golf, Fodgolf, Ridning, windsurfing, Harboøre Fritidscenter og meget mere. I Harboøre Fritidscenter er der blandt andet mulighed for at give sig i kast med flere aktiviteter i lethallen, skydning, motionscenter, skaterbane, samt meget mere.
Så skal der ske noget på din ferie, er der her et rigtigt godt område. Der er desuden kort afstand til rigtig gode ind­købs­mu­lig­he­der i Harboøre. Området ligger et lille kvarter fra både Lemvig og Thyborøn som begge er byer med flere dag­lig­va­re­bu­tik­ker, detailhandel og et absolut hyggeligt havnemiljø, der i sær om sommeren summer af liv i begge byer. Ønsker man anden transport end bilen, er det muligt at kommer omkring via det lokale og legendariske tog, VLTJ.

EDC Lemvig, tlf. 96 63 40 00

Fakta om Lemvig (19.110 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.706 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.932 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.236 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
18

Oplysninger

Sagsnr.
71105230
Boligareal
108 m²
Vægtet areal
108 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
1.236 m²
Antal etager
1
Byggeår
1993
Ejerudgifter pr. md.
1.173 kr.
Pris/m²
12.500 kr.
Pris
1.350.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
329 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
70.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
7.952 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
6.289 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Rune Kamedula

Ejendomsmægler MDE, KøberRådgiver m/ Tryghedsmærke

rka@edc.dk21 21 79 55EDC Lemvig

EDC Lemvig

Vestergade 26, 7620 Lemvig

711@edc.dk96 63 40 00