Fritidshus fra EDC

Ll Flyvholmvej 10A, Vrist

7673 Harboøre

1.345.000 kr.

3/2 rum, 74 m²

Velholdt sommerhus på stor, nem naturgrund

Søger I et dejligt sommerhus ved Vesterhavet? Med sin fine udsigt mod klitterne bringer dette fritidshus jer helt tæt på de fantastiske na­tu­ro­p­le­vel­ser, som vestkysten har at byde på. Og når selve huset ovenikøbet fremstår velholdt og med en god, fornuftig indretning, så er der faktisk alle mulige grunde til at kigge nærmere på Ll Flyvholmvej 10A.

Skønne sommerhuse findes i mange former og farver, og ofte er det de mest enkle og klassiske, der er fungerer bedst. Sådan et fristed finder I netop her, hvor det oprindelige træhus fra 1983 blev ombygget i 2010 og i dag kan bryste sig af et indvendigt areal på 74 flotte kvadratmeter. Det udvendige vedligehold er klaret til UG, og det sort-hvide farveskema efterlader ingen tvivl om, at der er tale om et pænt, traditionelt fritidshus.

Dette indtryk cementeres fuldstændig inden døre, hvor husets umalede in­der­be­klæd­ning udgør en hyggelig kontrast til den lyse indretning. I får to værelser, og således er langt de fleste kvadratmeter tildelt det sammenhængende opholdsområde, som sammenfletter køkkenet i et hjørne af den store stue. Hele afdelingen nyder et naturligt lysindfald fra tre verdenshjørner, og I får udgang til terrassen mod vest.

Det vel­di­men­sio­ne­re­de køkken er heller ikke bare til pynt, og fejrer I jul eller fødselsdage uden for sæsonen, tager brændeovnen det store slæb. Resten klarer elpanelerne, hvis det kniber. Badeværelset byder på bruseniche, og endelig er huset indrettet med et godt – og ganske pænt – bryggers med plads til både va­ske­fa­ci­li­te­ter og løs opbevaring.

Hvad angår som­mer­hus­grun­de, må en stor naturgrund være tæt på ideel, og præcis sådan én får I her. Der er så godt som ingen pasning af selve haven, mens jeres fine udeområder forankrer sig rundt om huset. Dermed får I læ og sol efter behov, og både på øst- og på vestsiden af sommerhuset har I overdækkede ter­ras­se­mil­jø­er til omskiftelige vejrlig. Læg dertil et par gode skure til opbevaring af grill og havemøbler, og I er for alvor godt rustet til feriedage ved Vesterhavet.

Området omkring Vrist og Vejlby Klit indbyder til uden­dør­sak­ti­vi­te­ter året rundt uanset om det er lange gåture langs klitter eller strandbred eller man benytter sig af de mange aktiviteter i området. Endvidere er der ikke langt til dagligvare indkøb i nærmeste by, og muligheden for udflugtsture til enten Thyborøn, for at opleve en rigtig klassisk dansk fiskerby, eller til Lemvig og opleve 'Smilets By' med masser af ind­købs­mu­lig­he­der og detailhandel samt hyggelige havnemiljøer.

Sidste nye skud er kulturstedet "18b", som hele året afholder både koncerter, foredrag, kreative værksteder mm.

Stranden i dette område er bred og børnevenlig og vedligeholdes af Kyst­di­rek­to­ra­tet med sandfodring efter behov. Vandkvaliteten er så god at den har Blå Flag status.

Vejlby og Vrist er to som­mer­hu­s­om­rå­de, der ligger lige op ad hinanden. Hér er der både plads til at koble fra og nyde ferien i rolige omgivelser eller deltage i de mange aktiviteter i nærområdet. Lige uden for døren finder du den smukke og barske natur, der kendetegner vestkysten, og netop ved Vesterhavet møder du unikke na­tu­ro­p­le­vel­ser på alle tider af året. En cykeltur rundt i området med det bakkede og smukke landskab er bestemt en som­mero­p­le­vel­se værd.

Aktiviteterne omfatter blandt andet Adventure Golf, fodboldgolf, ridning, windsurfing, Harboøre Fritidscenter og meget mere. I Harboøre Fritidscenter er der blandt andet mulighed for at give sig i kast med skydning, motionscenter, skaterbane mv. Så skal der ske noget i din ferie, er det her et rigtigt godt område. Der er flere gode ind­købs­mu­lig­he­der i Harboøre.

Derudover kan man besøge Kystcentret i Thyborøn, sea-warmuseum, akvarium og meget mere, der gør dette område til et absolut skønt feriested med tilbud som både turister og lokale benytter meget.

Ikke langt herfra, går der færge til Agger.

Hvis man ønsker at komme omkring uden bilen, er det altid hyggeligt at tage enten bus eller det lokale og charmerende tog, VLTJ.

Måske er dette stedet for jer? Der er kun én måde at finde ud af det på. Start med at kontakte EDC Lemvig for en fremvisning på telefon 96 63 40 00.

Fakta om Lemvig (19.110 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.706 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.932 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.236 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
18

Oplysninger

Sagsnr.
71104718
Boligareal
74 m²
Vægtet areal
74 m²
Rum/værelser
3/2
Grundareal
2.500 m²
Antal etager
1
Byggeår
1983
Ombygget
2010
Ejerudgifter pr. md.
1.280 kr.
Pris/m²
18.176 kr.
Pris
1.345.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
653 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
70.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
7.746 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
6.094 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Per Søgaard Andersen

Ejendomsmægler MDE

peand@edc.dk24 97 42 55EDC Lemvig

EDC Lemvig

Vestergade 26, 7620 Lemvig

711@edc.dk96 63 40 00