Fritidshus fra EDC

Neerlandiavej 136, Vejlby

7673 Harboøre

1.245.000 kr.

5/4 rum, 84 m²

Lyst og indbydende fritidshus i populært område tæt på Vesterhavet

Med en god beliggenhed i Vejlby og en lang række opdateringer er dette fritidshus et godt bud på jeres kommende fristed. Huset ligger på en ugeneret grund med en skøn, stor træterrasse, og med blot 700 meter til Vesterhavet er der ikke langt til stranden, når I har lyst til en gåtur i klitterne.

Sommerhuset er fra 1987, og det fremstår i virkelig flot stand. Et klassisk udtryk med sort træfacade og hvidmalet stern præger fritidshusets ydre rammer. I 2010 blev taget skiftet, mens vinduer og døre er fra 2018. Der er tilmed nyt køkken fra 2021, så I kan se frem til at overtage et hus, som ikke alene er lyst og indbydende, men også er opdateret i et tidløst udtryk. Indenfor venter 84 m², og hele huset er gennemstrømmet af et behageligt lysindfald.

Særligt opholdsrummet med køkken og stue i åbent rumforløb nyder godt af de mange vinduespartier. Køkkenet er lækkert med hvide, grebsfri elementer, mens brændeovnen i stuen giver den hyggelige aftenstemning et nøk opad. I alt har I fire værelser, som alle har en god størrelse, så I får rigelig plads til at invitere familie eller venner med på ferie. Badeværelset er opdateret med et pænt vaskemøbel, og der er desuden plads til vaskemaskinen. En sauna er tilknyttet badeværelset, så vil I modernisere, er der plads til at forstørre baderummet. Bemærk også husets fjernstyrede varmepumpe, der sikrer, at I kan varme huset op på forhånd, når en vinterweekend skal nydes ved Vesterhavet.

I sommerhalvåret kommer den store, sydøstvendte træterrasse til sin ret. Den fra 2016, og da terrassen er delvist overdækket, får I de bedste betingelser for at nyde udelivet i de varme måneder. Selve terrassen afskærmes af et læhegn, og da grunden ligeledes er indrammet af tæt beplantning, er haven og særligt terrassen ganske ugeneret efter løvspring.

Vejlby er et rigtig skønt og populært som­mer­hu­s­om­rå­de, hvor der er plads til at koble fra og nyde ferien i rolige naturskønne omgivelser. Og samtidig kan du ikke langt herfra også deltage i de mange aktiviteter, som findes i nærområdet. Lige uden for døren finder du den smukke og barske natur, som kendetegner vestkysten. Netop ved vandet møder du unikke na­tu­ro­p­le­vel­ser året rundt, og en cykeltur rundt i området med det bakkede og smukke landskab er bestemt en som­mero­p­le­vel­se værd.

Vesterhavet med sin brede sandstrand er det helt store trækplaster for både turister og lokale, der elsker at komme til dette område i løbet af hele året.

Aktiviteterne omfatter blandt andet ridning, windsurfing, Harboøre Fritidscenter og meget mere. I Harboøre Fritidscenter er der blandt andet mulighed for at give sig i kast med skydning, motionscenter, skaterbane mv. Så skal der ske noget i din ferie, er det her et rigtigt godt område. Der er desuden kort afstand til rigtig gode ind­købs­mu­lig­he­der i Harboøre og i sommerhalvåret er der både restaurant og købmand i gåafstand fra sommerhuset. Området ligger et lille kvarters kørsel fra Lemvig og Thyborøn, som begge er havnebyer ud til Limfjorden. Her summer det af liv, især om sommeren, med hyggeligt havnemiljø, flere dag­lig­va­re­bu­tik­ker og masser af detailhandel. Hvis man ønsker at komme omkring uden bilen, er det muligt at tage det lokale og charmerende tog, VLTJ.

Huset har i øvrigt ikke været udlejet. Hvis I vil høre mere om Neerlandiavej 136, så kontakt os for en fremvisning på telefon 96 63 40 00.

Fakta om Lemvig (19.110 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.706 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.932 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.236 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
18

Oplysninger

Sagsnr.
71105605
Boligareal
84 m²
Vægtet areal
86 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
841 m²
Antal etager
1
Byggeår
1987
Ejerudgifter pr. md.
1.210 kr.
Pris/m²
14.477 kr.
Pris
1.245.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
57 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
65.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
7.342 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
5.806 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Per Søgaard Andersen

Ejendomsmægler MDE

peand@edc.dk24 97 42 55EDC Lemvig

EDC Lemvig

Vestergade 26, 7620 Lemvig

711@edc.dk96 63 40 00