Fritidshus fra EDC

Neerlandiavej 98, Vejlby

7673 Harboøre

1.145.000 kr.

4/3 rum, 101 m²

Lyst fritidshus med tre værelser og stor terrasse

Med en attraktiv beliggenhed i Vejlby er dette lyse fritidshus et dejligt udgangspunkt for familieferien mange sæsoner frem. En god indretning med et lyst opholdsområde suppleres praktisk af tre værelser foruden wellness-afdeling og et ekstra toilet. Dermed får I et hyggeligt fritidshus, som eventuelt også kan lejes ud.

Fritidshuset ligger i udkanten af Vejlby nær naturområdet omkring Veserne og selvfølgelig nær Vesterhavet, som I kan spadsere til på 10 minutter. Selvom naturen er i centrum langs Vestkysten, er der alligevel lidt forskelligt at tage sig til, hvis roen begynder at blive overtaget af en mild grad af kedsomhed. Børnene kan møde nye kammerater på legepladsen for enden af vejen, og områdets små og større byer har et spændende udvalg af kulturhuse og museer. Den lokale restaurant giver jer desuden mulighed for at vælge nem og lækker aftensmad efter en lang dag ved vandet – og er der fyldt, kan I altid få maden med hjem.

Med byggeåret 1986 venter der et lyst og indbydende fritidshus på adressen, og det er ikke meget, der skal tages hånd om, før huset fremstår tidssvarende. Opholdsmiljøet er åbent, så hele afsnittet får glæde af brændeovnens knastørre varme, og køkkenet indgår i afdelingen, som nyder et godt lysindfald fra syd og øst. Særligt den store vindueskarnap kan tage æren for en del af det gode lysindfald, og i godt vejr er det en smal sag at flytte måltider og kortspil ud på den store terrasse i det fri.

I forlængelse af køkkenet har I en rummelig entré med adgang til det lille toilet. Det store badeværelse har tilknyttet sauna og spabad for ekstra wellness, og afdelingen er lækkert indrettet. De tre værelser ligger desuden samlet, og for nuværende er der hele syv sengepladser, så I kan dermed sagtens invitere venner eller familien med på ferie.

Der hører en 1.059 m² stor grund med til fritidsboligen, og den er både nem at holde og ugeneret takket være den tætte beplantning, der indrammer græsplænen. Ud over at skærme mod naboerne får I dermed også en fin, grøn udsigt fra de fleste af sommerhusets rum.

Vejlby er et rigtig skønt og populært som­mer­hu­s­om­rå­de, hvor der er plads til at koble fra og nyde ferien i rolige naturskønne omgivelser. Og samtidig kan du ikke langt herfra også deltage i de mange aktiviteter, som findes i nærområdet. Lige uden for døren finder du den smukke og barske natur, som kendetegner vestkysten. Netop ved vandet møder du unikke na­tu­ro­p­le­vel­ser året rundt, og en cykeltur rundt i området med det bakkede og smukke landskab er bestemt en som­mero­p­le­vel­se værd.

Vesterhavet med sin brede sandstrand er det helt store trækplaster for både turister og lokale, der elsker at komme til dette område i løbet af hele året.

Aktiviteterne omfatter blandt andet Adventure Golf, fodboldgolf, ridning, windsurfing, Harboøre Fritidscenter og meget mere. I Harboøre Fritidscenter er der blandt andet mulighed for at give sig i kast med golf simulatoren, skydning, motionscenter mv. Så skal der ske noget i din ferie, er det her et rigtigt godt område. Der er desuden kort afstand til rigtig gode ind­købs­mu­lig­he­der i Harboøre og i sommerhalvåret er der både restaurant og købmand i gåafstand fra sommerhuset. Området ligger et lille kvarters kørsel fra Lemvig og Thyborøn, som begge er havnebyer ud til Limfjorden. Her summer det af liv, især om sommeren, med hyggeligt havnemiljø, flere dag­lig­va­re­bu­tik­ker og masser af detailhandel. Hvis man ønsker at komme omkring uden bilen, er det muligt at tage det lokale og charmerende tog, VLTJ.

Vi arrangerer selvfølgelig en fremvisning, hvis I vil se fritidshuset og de skønne omgivelser ved selvsyn. Kontakt EDC Lemvig på tlf. 96 63 40 00.

Fakta om Lemvig (19.110 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.706 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.932 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.236 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
18

Oplysninger

Sagsnr.
71103912
Boligareal
101 m²
Vægtet areal
101 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
1.059 m²
Antal etager
1
Byggeår
1986
Ombygget
2004
Ejerudgifter pr. md.
1.541 kr.
Pris/m²
11.337 kr.
Pris
1.145.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
1143 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
60.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
6.669 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
5.250 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Lars Kynde Lyng

Ejendomsmægler MDE og indehaver, KøberRådgiver m/ Tryghedsmærke

laly@edc.dk61 33 20 86EDC Lemvig

EDC Lemvig

Vestergade 26, 7620 Lemvig

711@edc.dk96 63 40 00