Villa fra EDC

Skolegade 11

7673 Harboøre

395.000 kr.

4/3 rum, 93 m²
Åbent hus med tilmelding 31. mar. 14:00 - 16:00

Ind­flyt­nings­klar mu­rer­mester­vil­la - Kom gerne med et bud

Her i Harboøre udbyder vi nu denne mu­rer­mester­vil­la, som er velholdt, ind­flyt­nings­klar og parat til hurtig overtagelse. Huset repræsenterer en klassisk, attraktiv byggestil med en vis portion charme, og med en anvendelig kælder får I ganske mange gode etagemeter med i købet.

De traditionelle mu­rer­mester­vil­la­er er solidt bygget og derfor taknemmelige at vedligeholde, men ikke desto mindre er processen grebet rigtigt an på Skolegade 11. Man har investeret i varmeøkonomien med nyere vinduer samt en moderne luft-til-vand-varmepumpe, hvilket holder for­brugs­ud­gif­ter­ne nede. Her venter kort sagt tidssvarende funktionalitet i den fine, klassiske indpakning, som de røde mur­stens­fa­ca­der og det ligeledes røde tegltag sørger for.

Indenfor skaber planløsningen en bolig, som er nem at gebærde sig i. Med kælder, stueplan og førstesal er de sammenlagt 156 etagemeter fint fordelt i separate sektioner, og mellem den lille håndfuld disponible rum i kælderen finder I originale fyldningsdøre, så også den nederste etage fremstår hyggelig og klar til brug.

Stueplan lægger hus til gode opholdsrum, hvoraf I får separat køkken og stue. Køkkenet kan indrettes med spiseplads, men I kan også drømme om et åbent køkken-alrum, hvis I på sigt vil renovere det hjemlige madværksted. Ligesom væggene er også gulvet i stuen malet helt hvidt, og rummet her nyder desuden godt af brændeovnen, som er guld værd, når sommervarmen må vige for den kraftfulde, vestjyske vinterblæst. Boligens badeværelse ligger også på stueplan, og til gengæld har de private gemakker fundet plads på første sal. I har tre værelser omkring den lille repos, og det ene er endda udført med dobbelt alkove.

Den tilhørende have er lukket, så både store og små får glæde af den, og den er så nem, at I aldrig kommer bagud med havearbejdet. En rummelig og muret garage på 28 m² giver ekstra muligheder, så hvis I søger plads til gør-det-selv og andre praktiske gøremål, er det måske her, I skal lede. Den lokale skole ligger skråt overfor, og for en børnefamilie vil beliggenheden desuden være ganske favorabel.

Harboøre er en hyggelig stationsby med ca. 1.600 indbyggere. Den imødekommende lo­kal­be­folk­ning har et godt sammenhold, og der er mange ildsjæle der står for adskillige arrangementer i løbet af året, og sørger for liv i byen.

Byen har flere ind­købs­mu­lig­he­der, som blandt andet også servicerer det store som­mer­hu­s­om­rå­de langs Vesterhavet. Der er børnehave, SFO og folkeskole, som ligger i gåafstand fra huset. Foreningslivet er meget aktivt, og der er mange tilbud til både store og små, ung som gammel i det store Harboøre center, hvor der årligt afholdes mange forskellige arrangementer for byen og dens opland.

Det sidste nye skud er Nørregade 18b, som er et smukt og hyggeligt kultursted med koncerter, foredrag og andre fine aktiviteter.

Der er ca. 10 min. kørsel til Thyborøn og knap 15 min. kørsel til Lemvig, og begge er havnebyer med adskillige ind­købs­mu­lig­he­der og detailhandel.

Lige rundt om Harboøre finder du den smukke og barske natur som er kendetegnet for vestkysten og Vesterhavet. Netop ved vandet får du na­tu­ro­p­le­vel­ser året rundt.

Aktiviteterne i området omfatter blandt andet Adventure Golf, Fodgolf, Ridning, windsurfing, Harboøre centret og meget mere. I Harboøre centret er der blandt andet mulighed for at give sig i kast med skydning, motionscenter, skaterbane mv. Så skal der ske noget i din fritid, er der her et rigtigt godt område.

EDC Lemvig kan kontaktes på 96 63 40 00, så giv os et kald, hvis I ønsker en fremvisning.

Fakta om Lemvig (19.110 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.706 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.932 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.236 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
18

Oplysninger

Sagsnr.
71104341
Boligareal
93 m²
Kælder
63 m²
Vægtet areal
122 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
771 m²
Antal etager
3
Byggeår
1955
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
988 kr.
Pris/m²
3.238 kr.
Pris
395.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-34,00 %
Liggetid
984 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
25.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
2.316 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
1.838 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Per Søgaard Andersen

Ejendomsmægler MDE

peand@edc.dk24 97 42 55EDC Lemvig

EDC Lemvig

Vestergade 26, 7620 Lemvig

711@edc.dk96 63 40 00