Helårsgrund fra EDC

Ved Skoven 27

3480 Fredensborg

3.250.000 kr.

Helårsgrund i skønne Nødebo

Er drømmen at bygge nyt, så er dette en unik mulighed for at erhverve sig en af de bedste grunde i området. Den store grund på næsten 1300 kvm. ligger i 2. række til Esrum Sø. Grunden er placeret for enden af den stille villavej, og "inde bag ved" - det vil sige at den er særligt privat og rolig. Grunden ligger midt mellem sø på den ene side og Gribskov som starter ca. 100 meter fra grunden for enden af vejen.

På grunden findes i dag et mindre sommerhus til nedrivning. Der er foretaget jord­bunds­un­der­sø­gel­se af grunden.

Ifølge lokalplanen er der tilladelse til opførelse af et 1-planshus på maksimalt 200 kvm. Herudover kan der eventuelt bygges udhuse, garager, drivhuse eller lignende.

På adressen, Ved Skoven, bliver du en del af et hyggeligt og attraktivt kvarter, hvor nærheden til vandet gør adressen særdeles attraktiv. Dette er med andre ord en beliggenhed, der er balsam for sjælen. Det er også muligt at ansøge om medlemskab i den aktive kajakklub.
Ved søbredden råder kajakklubben over slæbeplads samt badebro. Her kan man bade, fiske og sætte sin kajak eller jolle i vandet, og måske padle et smut til ishuset i Sørup. Med en beliggenhed få minutters gang fra søbredden har denne grund en fantastisk placering.

Den naturskønne landsby Nødebo ligger mellem Hillerød og Fredensborg, smukt omkranset af Gribskovs frodige natur samt Esrum Sø – også kendt som Kongernes Nordsjælland.

I Nødebo bor omkring 2.000 indbyggere, hvor mange gør brug af foreningslivet, der skaber et aktivt sammenhold. Byen holder en fin historisk kultur, og er oprindeligt en kirkelandsby grundet Nødebo Kirke, som er den ældste af sin slags i Nordsjælland.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Morten Svanholm Jepsen

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

mojep@edc.dk30 50 40 3948 48 11 50EDC Morten Jepsen