Helårsgrund fra EDC

Barresøvej 1

3540 Lynge

3.895.000 kr.

Drømmer du om nybyg?

Grunden er dejligt beliggende i naturskønt område, nær åbne marker, skov og sø - Der er gåafstand til skov og meget smuk natur i tunneldalene omkring øvre Mølleådal.
Der er rigtig gode vej­for­bin­del­ser til både København og det øvrige Nordsjælland, med kun 400 meter til Drive In Bio, lokal ”put and take” sø og fine fritids- og sport­s­fa­ci­li­te­ter i cykelafstand fra området - og iøvrigt kort afstand til Mølleåens golfklub. Indkøb er kun ca 3 km væk, ved Lynge bycenter eller ca. 4 km til Farum by.

Vi har fået en stor skøn byggegrund (mulighed for opdeling i 2 grunde) til salg som ligger på en lukket vej i Nymølle landsby (tæt på Lynge).

Grunden er på 2.048 m2, der i henhold til lokalplan 343 giver mulighed for udstykning til 2 grunde, på henholdsvis 1.048 m2 og 1.000 m2 - og har hver ret til 25% bebyggelse.
Der foreligger endvidere opdateret planmæssig udtalelse omkring grundene fra Allerød Kommune i 2021.
Det forudsættes at eksisterede bygning nedrives af - og for købers egen regning.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.