Helårsgrund fra EDC

Højbovej 4D

3730 Nexø

200.000 kr.

Godt beliggende byggegrund i Nexø by!

Nexø by er Bornholms næststørste by - en by med rigt udvalg af ind­købs­mu­lig­he­der, restauranter, cafeer m.m. - alt sammen med til at gøre Nexø by til en attraktiv by at bebo. I Nexø by forefindes endvidere skole, børnehave, sport­s­fa­ci­li­te­ter med fodboldbaner, tennisanlæg, idrætshal m.m.

I Nexø by forefindes også - en stor havn med lystbådehavn, fiskeri havn m.m. - havnen har flere drøftelser om store tiltag for at modernisere havnen med boliger og andre spændende formål - alt sammen vil gøre havnen til "et utroligt spændende fremtidigt område" for byens borgere og besøgende.

Med meget kort afstand til klippekysten på "den ene side af byen" og ligeledes meget kort afstand til en af Bornholms bedste sandstrande - Balka Strand "på den anden side af byen" og det flotte skovareal "Pa­ra­dis­bak­ker­ne" (hvor navnet taler for sig selv) "på den tredje side"- er den om­kring­lig­gen­de natur med mange gode cykelstier om byen helt enestående.

På grunden forefindes en ældre røgeribygning, som køber skal påregne at bekoste nedrevet/renoveret.

En byggegrund med rigtig dejlig beliggenhed!

Hjemmet er rammen om livet

Jeg gør mig umage hver eneste dag. Det har jeg tydeligt bevist siden jeg startede EDC BornholmerBo i oktober 1996 hvor jeg kom "hjem til Bornholm" efter at have solgt mine ejen­doms­mæg­ler­fo­ret­nin­ger i København. Efter også stor succes på Bornholm har jeg pr. december 2022 har solgt EDC BornholmerBo.