Helårsgrund fra EDC

Elmelyvej 6

6862 Tistrup

295.000 kr.

Drømmer du om at bygge nyt i flotte omgivelser?

Drømmer du om at bygge nyt i flotte omgivelser?
Du har nu muligheden for at opføre drømmehuset på en 2800 m2 grund med udsigt til åbne marker og skov. Grunden er meget spændene og har masser af potentiale. Desuden ligger grunden med kort afstand til Tistrup og nem adgang til Varde og Esbjerg.
Huset og tilbygninger på grunden fjernes af sælger af ejendommen. Der er indlagt strøm og vand på grunden. Der skal etableres en ny kloak.
Tistrup er en driftig by med flere store virksomheder. Alle interesser kan blive opfyldt indenfor byskiltet, med et foreningsliv i top, skole fra 0. til 9. klasse og dag­in­sti­tu­tio­ner, som understreger den familievenlige beliggenhed. Fra Tistrup er der gode pend­ler­mu­lig­he­der - enten i bil eller fra byens station, der ligger på jer­n­ba­ne­stræk­nin­gen Esbjerg-Struer. En strækning, der forbinder de største vestjyske byer. Anlægget i Tistrup giver mulighed for at både store og små kan udfylde sig. Hvor der befinder sig en legeplads og stier rundt om søen.
Så er der blot tilbage at gå i gang med at udtænke og tegne drømmehuset på Elmelyvej!
Vi gælder os til at vise dig grunden frem.

At gøre sig umage er nøglen

Alt får mere værdi, når man gør sig umage. Derfor gør vi vores bedste for at hjælpe dig godt videre, når du skal handle ejendom.