Helårsgrund fra EDC

Kokhøj 35

7430 Ikast

975.000 kr.

Byggegrund på Kokhøj

PRISEN ER INKLUSIV ET JORDVARMEANLÆG TIL OPVARMNING AF 200 M² SAMT ALLE TILSLUTNINGER TIL SKEL PÅNÆR KR. 6.000,- TIL VAND.

Som noget helt enestående har I nu mulighed for at opføre drømmeboligen midt i den skønne natur ved Skelhøje Plantage, som byder på mange rekreative ud­fol­del­ses­mu­lig­he­der, såsom rideskole, golfklub og smuk natur i Skelhøje Plantage. Området har også stor legeplads, hvor familiens yngste trygt kan lege med kvarterets andre børn. Selvom naturen er tilstede overalt, bliver I alligevel tæt forbundet med stisystem til det centrale Ikast. Der er også let adgang til velfungerende infrastruktur med motorvej mod Herning, Ringkøbing, Holstebro, samt Silkeborg og Aarhus.

Dette er kort sagt en gylden mulighed for at opføre drømmeboligen i et smukt, rekreativt område, hvor man mærker naturen på alle tidspunkter af året. Kig forbi og oplev hele herligheden med egne øjne.

Grundprisen inkluderer kloak,- vand- og el-tilslutning samt et jordvarmeanlæg til opvarmning af 200 kvm. bolig. Herudover skal der betales ca. kr. 6.000,- inkl. moms til Ikast Vandforsyning ved byggeriets start.

Der er mulighed for fibernet.

Hjemmet er rammen om livet

EDC Ikast har haft kontinuerlig fremgang helt tilbage fra 1989. Vi afsætter den tid som enhver hushandel kræver. For at vurdere en bolig rigtig kræves der primært grundighed og lokalkendskab. Grundighed, lokalkendskab og tilgængelighed skaber TILLID.

Søren Merrild Kirkegaard

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

ski@edc.dk26 24 82 62EDC Ikast