Helårsgrund fra EDC

Horsegård 1

8464 Galten

1.800.000 kr.

Design selv jeres drømmehus helt fra bunden

Drømmer I om højt til himlen, et trygt lokalmiljø og et hus bygget efter jeres ønsker?

Så er Horsegård det helt rigtige valg! Horsegård, som er navnet på den gård som grunden er udstykket fra. Gården har eksisteret siden 1600-tallet og har tilhørt samme slægt i mere end 200 år. Gårdens bygninger er i dag fjernet, for at give plads til denne fantastiske udstykning. Udstykningen er blevet til i tæt dialog med den tidligere ejer for bevaring af områdets særegne karakter, den skønne natur mens der samtidig sikres tilknytning byen. Det bliver et spændende kapitel i Horsegårdens historie, som området nye beboere skal skrive sammen med den nye kommunale daginstitution.

Her finder I 54 fantastiske villagrunde i varierende størrelser, beliggende i naturskønne omgivelser og i gåafstand til alle byens faciliteter. Denne solrige sydvest-vendte udstykning omringes af grøn natur, med udsigt til moseområde med rigt dyreliv –– og samtidig er den omgivet af børnevenlige stisystemer. Den er noget ganske særligt og boligdrømme kan opfyldes her.

dinBOLI´s dygtige byggerådgivere tager jer i hånden gennem hele processen, så I sammen kan skabe netop dét hjem I drømmer om.
SE SIDE 2 OMKRING BYGGEPLIGT.

Galten ligger i Skanderborg kommune – midt imellem Aarhus og Silkeborg med kun 15 min. Kørsel i hver retning og med let adgang til mo­tor­vejs­net­tet. Galten er en af Danmarks mest voksende byer og byder bl.a. på et rigt lokal- og foreningsliv, handelsliv i vækst, supermarkeder, biograf, bibliotek og to gode skoler. En by i fremgang, og nu tages endnu et skridt i samme retning med denne nye familievenlige ud­styk­nings­plan.

Kontakt EDC AROS for mere information omkring projektet.

Hjemmet er rammen om livet

Jeg er ejendomsmægler helt ind i hjertet! I mere end 30 år har jeg ført køber og sælger sammen, og glæden ved at overdrage en bolig til køber så et nye kapitel kan begynde, og samtidig vide at man har hjulpet sælgerne godt videre - ændrer sig aldrig for mig. Jeg lever af at gøre mig umage.

Susanne Skøtt Iversen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Valuar, Køberrådgiver

ssi.846@edc.dk40 14 60 6486 94 66 55EDC AROS