Helårsgrund fra EDC

Tjørnevej 3, Voersaa

9300 Sæby

250.000 kr.

Attraktiv byggegrund - 500 meter fra vandkanten - Alle til­slut­nings­af­gif­ter er betalt

Hvis ikke I allerede har smag for Østvendsyssels spændende Kattegatkyst, vil denne mulighed for at bygge jeres fremtidige hjem med stor sikkerhed give jer det. Alene udsigten over markerne med havet i baggrunden vil kunne tryllebinde de fleste, og dertil er beliggenheden i aktive og res­sour­cestær­ke Voerså bestemt værd at notere sig.
Tjørnevej 3 er nemlig ikke en hvilken som helst adresse. Her er der under 1 km. til byens havnemiljø, der en stor gave for området. Den 700 meter lange indsejling gennem åens udløb i Kattegat er blandt Danmarks smukkeste, og måske derfor er havnen med landets længste mole et yndet rastested for feriegæster fra Europa og hele Norden.
Her får I en særdeles attraktiv grund på 1.050 m2, med en be­byg­gel­ses­pro­cent på 25. I må endvidere bygge i halvandet plan samt opføre 50 m2 udhuse. Der er betalt for tilslutning til el, vand, fjernvarme og kloak. De 500 meter til vandkanten og udsigten til havet er dog det, der for alvor trækker her­lig­heds­vær­di­en op.
Voerså er heller ikke bare smuk natur, men også fiskerleje, som er hyggeligt og levende - og i øvrigt har været det siden vikingetiden. Her findes masser af fornødenheder lokalt, og lurer I på at pendle, har I gode regionale forbindelser med et kvarters kørsel til Sæby og en halv time til Aalborg.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Lars Jensen

Indehaver & Ejendomsmægler MDE

larsj@edc.dk51 52 19 2496 89 04 77EDC Lars Jensen