Helårsgrund fra EDC

Skovkanten 12

9520 Skørping

1.175.000 kr.

Eksklusive byggegrunde i det naturskønne Skørping

Nu udbydes hele 29 byggegrunde i det noget af Danmarks flotteste natur med Rold Skov og Rebild Bakker, der omgrænser byen. Byggegrundene på ”Skovkanten” er beliggende tæt på den skønne natur, men har ligeledes kun 10 minutters kørsel til E45 og gode stisystemer til by og skole. Skørping er en både hyggelig, men også driftig stationsby med skole, børnehaver, idræts­for­e­nin­ger, rideklub, golfklub, ind­købs­mu­lig­he­der m.m.

Udstykningen er omgrænset af træer og marker, og på mange grunde er det muligt at få en flot udsigt over Gammel Skørping grundet det dynamiske terræn. Der er lagt et stort fokus på at lave ”luft” mellem de forskellige byggegrunde samt gøre udstykningen så grøn som muligt, hvilket kan ses på de brede stikveje belagt med græsarmering og de store grønne arealer bl.a. med LAR-Bassin.

Grundene varierer fra 1005 m2 til 1453 m2, og sælges byggemodnet, dog afholder køber selv udgiften til tilslutning af fjernvarmen.

Der kan bygges i 2 plan i op til 8,5 meters højde, og med bebyggelse på 30% af grundens areal. Yderligere oplysninger om bebyggelse m.m. kan ses i lokalplan nr. 298.

Se mere på

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Stefan Winston Bligaard Netopil

Salg og Vurdering

stne@edc.dk21 60 26 2221 60 26 22EDC Danebo, Støvring