Villa fra EDC

Kløvermarksvej 8

5874 Hesselager

1.245.000 kr.

6/4 rum, 161 m²

Stor og regulær familievilla, tæt på alle hverdagens faciliteter.

En ren klassiker af et parcelhus. Uproblematisk, enkelt og lige til, og alligevel ganske stilfuldt, pænt og smagfuldt.

Ejendommen er opført i 1973. En rigtig god og økonomisk disposition vil du gøre her, og hele herligheden, såvel ude som inde er lige til at gå til, og kræver ikke det store af jer. Herefter kan i være i fuld gang med hverdagen og Jeres nye liv i Hesselager.
Op­holds­af­de­lin­gen består af en dejlig stor og rummelig spise- og opholdsstue, hvor her er rigtig, rigtig god plads til at samle selv den store familie til hyggelige sammenkomster. Når familien til gengæld skal hygge sig foran fjernsynet til hverdag, byder den hyggelige opholdsstue på de perfekte rammer. Fra spise- og opholdsstuen er der adgang til det hyggelige køkken/alrum. Køkkenet er i hvide og lyse elementer og byder på rigtig god skabs- og bordplads og med mulighed for nemt at servere til spisestuen. Fra køkken er der ligeledes adgang til bryggerset, som ligeledes er indrettet med rigtig god skabsplads samt bord og indbyggede hårde hvidevarer. Her er også en stor rummelig entre med opgang til 1. sal samt gæstetoilet
1. sal er indrettet med en børneafdeling, som byder på 3 børneværelser samt en for­æl­dre­af­de­ling bestående af et stort soveværelse samt badeværelse.

Ejendommen er opført på en 831 m2 stor grund og er virkelig skønt beliggende i Hesselager, hvor man både er tæt på alle hverdagens faciliteter – og dejlig natur! Der er ingen tvivl om, at familien vil komme til at trives her, for med gåafstand til alle dagligdagens faciliteter, børnehave, skole og indkøb mv. skal der ikke bruges lang tid på transport. Til gengæld byder området på meget andet at udfylde tiden med, her er nemlig adgang til natur, ligesom der er stisystemer som forbinder vængerne og her, kun få 100 meter fra boligen, ligger boldbanerne og tennisbanen.

Selve haven er anlagt med flere område. En perfekt kombination af græsplæne med plads til børnenes leg, trampolin, gyngestativ mv samt sol- og læ kroge og flisebelagt terrasse, som skaber en skøn atmosfære i haven, så her er dejligt at være. Terrassen er god stor, og delvist overdækket. Her er fin plads til både havemøbler, grill, solsenge mv. Da terrassen samtidig vender helt rigtigt i forhold til solen, er her ikke meget tilbage at ønske sig. Haven byder ligeledes på gode muligheder for køkkenhave og for de grønne fingre, og drivhuset står allerede klar til at skabe de bedste vækst­be­tin­gel­ser for velsmagende tomater og sprøde gulerødder.
Fortil på ejendommen er anlagt masser af par­ke­rings­a­re­al til både biler og campingvogn, samt carport med tilhørende redskabsrum med god plads til haveredskaber mv.

En velindrettet bolig, som er et besøg værd – ring derfor allerede nu til EDC Askær & Nøhr – Svendborg og bestil en fremvisning på tlf. 63 22 22 22.

Fakta om Svendborg (59.727 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.823 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.232 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.071 kr./md.
Antal folkeskoler
11
Gns. klassekvotient
22,7

Oplysninger

Sagsnr.
57206642
Boligareal
161 m²
Vægtet areal
157 m²
Rum/værelser
6/4
Grundareal
831 m²
Antal etager
2
Byggeår
1973
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
1.249 kr.
Pris/m²
7.930 kr.
Pris
1.245.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
623 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
65.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
7.603 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
5.896 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Martin Nøhr

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

nohr@edc.dk30 50 45 72EDC Askær & Nøhr

EDC Askær & Nøhr

Vestergade 14A, 5700 Svendborg

572@edc.dk63 22 22 22