Rækkehus fra EDC

Stationsvej 34B, Holme-Olstrup

4684 Holmegaard

1.450.000 kr.

6/3 rum, 135 m²

Energivenligt halvt dobbelhus med kort afstand til motorvej

Velkommen til Stationsvej 34B - et yndigt hus med gode, veloplyste rum og en hyggelig have.

Boligen fordeler sig på to plan. Stueplan byder på en entré, et køkken i forbindelse med en spisestue, to stuer i forbindelse med hinanden med plankegulv og gulvvarme og et badeværelse ligeledes med gulvvarme. Førstesalen gemmer på tre værelser og endnu et badeværelse. Køkkenet bliver fyldt godt op med naturligt lys, og en praktisk indgang fra gangen giver planløsningen et godt flow. Flowet fra køkken til spisestue skaber ligeledes en god rumfornemmelse, og glasdøren lader rummet fremstå veloplyst, og i de varme sommermåneder kan aftensmaden med fordel bringes direkte ud på terrassen med aftensolen i nakken. Det charmerende plankegulv følger med ind i de to stuer i forbindelse med hinanden, som skaber et dejligt leverum med god plads til et stort sofahjørne og plads at boltre sig på. Badeværelset står i hvide klinker med brus, og badeværelset ovenpå har ligeledes et godt brus med et dejligt lysindfald. Alle tre værelser er i gode størrelser med pragtfuldt lysindfald, det ene med god indbygget skabsplads.

Haven giver jer mulighed for at nyde de varme sommerdage med forjættede briser og blå himmel, og den vestvendte terrasse lader jer sidde ude til sent på aftenen og nyde den sidste, orange sol, eller også kan markisen give en pause for det fantastiske vejr under krydsogtværsen, og solbrillerne kan for en stund afmonteres. Til herligheden følger et stort udhus, som kan bruges lige efter jeres ønsker, og sidst lader carporten bilen stå tørt og godt på de våde måneder.

Fra matriklen kan skoler nås på cykel eller bussen, som nærmest er lige ude foran hoveddøren, som kører mod øst, eller toget på Holme-Olstrup Station kan bringe jer til Næstved Station på kun syv minutter. Netto ligger godt 700 meter fra matriklen, og skal I ud og lufte benene, bor I her tæt på grønne arealer. Skal det være lidt lystigere, ligger BonBon-Land ikke to kilometer væk.

Stationsvej 34B er altså et dejligt hjem til jer, der ønsker at bo hyggeligt og roligt med nem adgang til det foretagsomme byliv i Næstved.




Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Næstved (84.747 indbyggere)

Kommuneskat
25%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.514 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.304 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.026 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
21,3

Oplysninger

Sagsnr.
47111691
Boligareal
135 m²
Vægtet areal
138 m²
Rum/værelser
6/3
Grundareal
779 m²
Antal etager
2
Byggeår
1920
Ombygget
1982
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
1.552 kr.
Pris/m²
10.507 kr.
Pris
1.450.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-9,00 %
Liggetid
766 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
75.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
8.299 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
6.639 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

EDC Poul Erik Bech / Brimer & Krag

Ringstedgade 28, 4700 Næstved

471@edc.dk55 78 66 00