Villa fra EDC

Søllerødvej 47

2840 Holte

14.995.000 kr.

8/8 rum, 209 m²
Åbent hus med tilmelding 28. apr. 13:00 - 16:00

Gen­nem­renove­ret og nyistandsat palævilla - Villa "Vue" øverst på Søllerødvej

Nu udbydes en af de smukke gammeldags villaer på Søllerødvej med de majestætiske høje vejtræer. Øverst på bakken i det gamle Søllerød ved Søllerød Kro og Kirke samt Kirkeskoven. På hjørnet af den lille lukkede villavej: Struensee Alle.

Romantisk og atmosfærefyldt villa med et væld af detaljer, som er smagfuldt gen­nem­renove­ret i løbet af det sidste års tid. Blandt andet nye sil­de­bens­par­ket­gul­ve med gulvvarme, nymalet facade, lækkert køkken fra Handcrafted med na­tur­stens­bord­pla­de Jura Grau Blau fra Falke Granit, mv. Her er højt til loftet (3,8 m. i stueplan og 2,8 m. på 1. sal), stuklofter, fyldningsdøre, småsprossede vinduer, integreret havestue, indbyggede finurlige skabsrum, o.m.m. Byder på masser af plads til den store familie med mange muligheder for indretning. Skøn have med rigelig plads til fodboldspil, stor solrig gårdhave bag villaen, mv. Der blev lagt nyt glaseret tegltag i 2008, så stadig som nyt.

Villaen byder på 2 store smukke stuer med dobbelte døre imellem. Spisestuen er udvidet ind i den tidligere havestue og flot integreret. Dette giver masser af lys året rundt samt mulighed for kæmpe middagsselskab. To fine blyindfattede ruder øverst i opholdsstuen, indbygget skab til duge og service, og andre fine detaljer. Brændeovn i spisestuen og udgang til den store syd/vestvendte træterrasse. Spisetsuen er åbnet op til det store køkken med køkkenø incl. spiseplads. Smagfuldt, lyst, eksklusivt og lækkert. Udgang til gårdhaven med både morgen og aftensol hele sommeren. Endvidere gæsteværelse med tilhørende gæ­ste­ba­de­væ­rel­se her i stueplan. Mange skønne dørpartier fra stueplan ud mod syd gennem havestuen, mod vest til træterrassen fra spisestuen samt fra køkkenet direkte ud i gårdhaven.
En skøn gårdhave der i som­mer­må­ne­der­ne byder på både morgen- og formiddagssol samt solen hele eftermiddagen og aftenen. Den syd- og vestvendte træterrasse direkte ud fra spisestuen har tillige sol hele eftermiddagen og aftenen, - også i ydersæsonen.

På 1. sal er der 5 værelser og badeværelse. Flot loftshøjde og en smuk udsigt over området. Endvidere trappe til 2. salen, som er lækkert indrettet til gæsterum, kontor, el. lign.
I kælderen er der lidt plads til opmagasinering samt til vaske- og fyrrum.
Dejlig stor grund med rigelig plads til parkering af 3-4 biler, stor have med plads til fodboldspil, trampolin, o.m.m.. Charmerende gammel bygning (sikkert en tidligere hestestald), der bruges til cykler og opmagasinering samt fungerer som afskærmning til gårdhaven. Gårdhaven er fyldt af sol dagen lang sommeren igennem med kig til Kirkeskoven og yndigt lille indgangsparti til bagtrappen/køkkenet.

Et skønt kvarter for dem som ønsker fred og ro samt trygge børnevenlige villaveje. Her høres fuglesang og nærheden til skoven nydes. Søllerød er præget af historisk eksklusiv stil, smukt kuperet landskab, store skove og søer samt de flotte gamle bygninger, bl.a. Søllerød Kro og Kirke, palæerne i renæssance stil, gadekæret, mv. Rig mulighed for cykelture, løbeture, fisketure, tennis, golf, o.m.m. Gåafstand til Vangebo Skolen og Søllerød Købmanden. Gode bus­for­bin­del­ser lige om hjørnet og hurtig tilkørsel til mo­tor­vejs­net­tet samt kort afstand til Holte Station og Midtpunkt med mange spændende ind­købs­mu­lig­he­der.
Skøn gammeldags charme, eksklusivt nyistandsat og en drøm af en beliggenhed!

Fakta om Rudersdal (57.237 indbyggere)

Kommuneskat
23,4%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.510 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.640 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.940 kr./md.
Antal folkeskoler
8
Gns. klassekvotient
22,3

Oplysninger

Sagsnr.
29105284
Boligareal
209 m²
Kælder
22 m²
Vægtet areal
227 m²
Rum/værelser
8/8
Grundareal
1.041 m²
Antal etager
2
Byggeår
1905
Ombygget
1982
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
9.958 kr.
Pris/m²
66.057 kr.
Pris
14.995.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-5,00 %
Liggetid
167 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
750.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
90.699 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
72.933 kr.
Læs mere om boliglån

Flittig, engageret og erfaren

Jeg gør mig umage for at skabe en god og tryg oplevelse for dig, når du skal finde nyt hjem. Lokalområdet kender jeg som "min egen bukselomme" og kan fortælle om gode løberuter, restauranter, skoler, fri­tidsak­ti­vi­te­ter, etc. Ligesom jeg gerne giver en guided tour i vores skønne område! :-)

Lars Zola-Honoré

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE

lzh@edc.dk21 70 00 11EDC Lars Zola-Honoré

EDC Lars Zola-Honoré

Søllerødvej 45, 2840 Holte

291@edc.dk45 80 50 43