Villa fra EDC

Plantagevej 7

3390 Hundested

2.195.000 kr.

4/3 rum, 130 m²
Ny Pris
Åbent hus med tilmelding 20. apr. 11:00 - 17:00

Klassisk mu­rer­mester­vil­la tæt på Centrum og Hundested Havn

Team EDC Hundested byder dem hermed velkommen til Plantagevej 7. Denne charmerende villa byder på en tidløs elegance og en unik beliggenhed, der sikrer en fredfyldt tilværelse nær vandet.

Med et boligareal på 130 m² og et kælderareal på 9 m² rummer denne murermester villa fra 1940 alt, hvad hjertet begærer. Villaen præsenterer sig med den klassiske røde mursten og et tag af æstetisk tegl, der vidner om kvalitet og tidløs arkitektur. I baghaven mødes du af et stort og anvendeligt gæstehus, som tilføjer ekstra plads og fleksibilitet til ejendommen. Her får den kommende ejer en fuldstændig gennemført smuk Rødstens mu­rer­mester­vil­la med røde tegl og smukke murede detaljer, som får mundvandet til at løbe.
Fantastisk dejligt beliggende på hyggelig villavej, lidt tilbagetrukket fra byen, men alligevel i kort gåafstand til Hundesteds dag­lig­va­re­for­ret­nin­ger, velassorterede spe­ci­al­bu­tik­ker og pulserende havne liv. På havnen finder du gode og alsidige spisesteder i skøn kombination med de blankpolerede lystbåde og smukke fiskekuttere, der hver morgen leverer frisk fisk til bl.a. fiskebutikken og re­stau­ra­tio­ner­ne. Hvis du har børn, kan du glæde dig over den korte afstand til byens skole samt gode pas­nings­in­sti­tu­tio­ner for børn i alle aldre.

Huset byder på: Hall med smuk trappe til første sal. Meget lyst og velindrettet køkken i åben forbindelse med stuen – det er et fantastisk skønt og gennemlyst rum hvor kokken kan følge med i familiens liv. Meget stor lys stue, som tidligere har været 2 stuer en suite, men nu er 1 stor lys stue. Her står brændeovnen strategisk godt placeret, så den kan sende varmen rundt i det meste af huset. I forbindelse med køkkenet, er her adgang til lille viktu­a­liekæl­der. Flot fli­se­ba­de­væ­rel­se med brus. Gen­nem­gangs­væ­rel­se – perfekt til kontorplads. Over det tidligere vaskehus, har nuværende ejer udnyttet og isoleret loftrummet til et stort disponibelt rum – har også fungeret som teenageværelse. 1. salen er indrettet med 3 fine værelser – her er udsigt over hele området og et lille kig til vandet i baggrunden.

Når man parkerer bilen i garagen, ankommer man straks til den store lukkede grund, hvor huset er beliggende højt tilbagetrukket med et rigtig flot kig over området. Oppe ved huset, har man adskillige terrasser og kan bevæge sig rundt efter solen. Baghaven er stor og bagerst har nuværende ejere fået bygget et stort træhus, som i mange år har været benyttet som anneks for husets teenagere, men som også snildt kunne være et stort værksted, hobbyrum eller andet. Huset er nemt at opvarme året rundt og kun fantasien sætter grænser for anvendelsen. Udenfor venter en hyggelig have, hvor du kan nyde de varme sommerdage i fulde drag. Og med kun få hundrede meter til både centrum og Hundested Havn er alle faciliteter og muligheder inden for rækkevidde.

Her får du en unik kombination af charme, komfort og en beliggenhed, der sætter prikken over i'et på tilværelsen.

Fakta om Halsnæs (31.515 indbyggere)

Kommuneskat
25,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,9
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.657 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.645 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.964 kr./md.
Antal folkeskoler
6
Gns. klassekvotient
20

Oplysninger

Sagsnr.
33804603
Boligareal
130 m²
Kælder
9 m²
Vægtet areal
143 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
1.084 m²
Antal etager
1
Byggeår
1940
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
2.421 kr.
Pris/m²
15.350 kr.
Pris
2.195.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-7,00 %
Liggetid
34 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
110.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
12.616 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
10.040 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Søren Tvergaard

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler og valuar, MDE

stv@edc.dk30 70 87 8058 58 71 28EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Nørregade 28, 3390 Hundested

338@edc.dk47 98 28 18