Ejerlejlighed fra EDC

Robert Jacobsens Vej 66, 8. Dør/lejl. p8

2300 København S

6.750.000 kr.

4/4 rum, 176 m²
Åbent hus med tilmelding 28. apr. 11:05 - 11:20

Unik Luksus­lej­lig­hed i det ikoniske 8TALLET

Velkommen til Robert Jacobsens Vej 66, 8.P8 - en lejlighed ud over det sædvanlige!
Denne ekstraordinære lejlighed er beliggende i den ikoniske 8TALLET-bygning i Ørestad og byder på en imponerende plads på hele 176 m2. Her får du en unik mulighed for at bo i en af bygningens mest imponerende og rummelige lejligheder.

Ved ankomst til lejligheden bliver du mødt af en rummelig entre, hvor der er tænkt på praktisk opbevaring med indbyggede skabe og plads til at tage fodtøj af og på. Det er det perfekte sted at byde gæster velkommen. Køkken-alrummet er en sand drøm med masser af plads til både madlavning og hyggelige middage med venner og familie. Her kan du samtidig nyde den betagende udsigt over byens tage. Køkkenet i sig selv er lyst og rummeligt, og det mangler ikke noget - alt er tænkt igennem til mindste detalje. Fra køkkenet går du ubesværet videre til opholdsstuen, der har direkte adgang til en af de mest ugenerte terrasser i hele 8Tallet. Her kan du sidde og lade dig forbløffe af den fantastiske udsigt over Kalvebod Fælled.
På det øverste niveau finder du en repos, et stort soveværelse, et kontor/gæsteværelse samt et ekstraordinært stort værelse, der i øjeblikket er opdelt i to. Derudover er der et moderne badeværelse med toilet, brus og håndvask samt et gæstetoilet.
Denne lejlighed er ikke bare et hjem, det er en oplevelse. Her får du enestående plads, unike detaljer og en uovertruffen udsigt i en af Københavns mest ikoniske bygninger.

8TALLET er ikke blot en samling af lejligheder; det er et levende kunstværk skabt af den anerkendte danske arkitekt, Bjarke Engels. Dens ikoniske form er ikke kun et blikfang i Københavns skyline, men også et bevis på, at moderne arkitektur kan være smuk, bæredygtig og funktionel på samme tid. Inde i 8TALLET venter en verden af luksus og komfort. Lejlighederne, der varierer i størrelse og layout, er alle nøje designet med fokus på lys, rum og æstetik. Store vinduer oversvømmer hvert rum med naturligt lys og giver en betagende udsigt over området.

At bo i 8TALLET er ikke blot en boligoplevelse; det er en livsændrende oplevelse. Her er luksus mere end bare materialer; det er livskvalitet, fællesskab og et bæredygtigt fodspor. 8TALLET er ikke blot et hjem; det er et statement om din passion for moderne design og fremtidens bæredygtighed.

Her kommer du til at bo lige midt i rolige, naturrige omgivelser ud mod hyggelige kanaler og til Kalvebod Fælleds kæmpemæssige areal med de snirklende stisystemer og vidstrakte grønne områder. Derudover er der et væld af tilbud omkring dig med forskellige restauranter, fitnesstilbud, ind­købs­mu­lig­he­der og blot fem minutters gang til metroen, der kan tage dig ind til Kongens Nytorv på bare 12 minutter. Og hvis du mangler flere tilbud, så har du under to kilometer til Fields, som giver dig endnu flere shopping- og spi­se­mu­lig­he­der.

Din drøm­me­lej­lig­hed venter på dig i 8TALLET !

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring.

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.800 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.120 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,5

Oplysninger

Sagsnr.
23201279
Boligareal
176 m²
Rum/værelser
4/4
Antal etager
2
Byggeår
2010
Energimærke
B
Ejerudgifter pr. md.
8.136 kr.
Pris/m²
38.352 kr.
Pris
6.750.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-4,00 %
Dørtelefon
Ja
Cykelkælder
Ja
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Ja
Liggetid
200 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
340.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
40.888 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
32.721 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Morten Aagaard

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

moaa@edc.dk21 14 31 3758 58 71 76EDC Poul Erik Bech, Ørestad

EDC Poul Erik Bech, Ørestad

Ørestads Boulevard 61C, st.th., 2300 København S

232@edc.dk32 45 32 32