Lejlighed fra EDC

Amerika Plads 30B, 1. 1.

2100 København Ø

15.950 kr./md.

2/1 rum, 84 m²

Eksklusiv 2-værelses lejlighed med altan på Amerika Plads

Området:
Velkommen til Amerika Plads - en centralt beliggende lejlighed på 1. sal med en fortryllende udsigt over et hyggeligt gårdmiljø. Denne lejlighed byder på et væld af be­kvem­me­lig­he­der og en lysende atmosfære, der vil få dig til at føle dig hjemme fra det øjeblik, du træder ind. Du bor på det eksklusive Østerbro – og er samtidig kun hundrede meter fra vandet. Du omgives af et helt unikt nærmiljø med smukke historiske bygninger, der spiller sammen med moderne prisbelønnet arkitektur. Og i nabolaget har du Langelinie, Kastellet, Østerport og alle Østerbros livlige gader. Amerika Have er det sidste boligbyggeri, der opføres i det eksklusive kvarter på havnen. Det betyder, at du flytter ind i et levende kvarter, hvor alt er komplet fra starten.

Lejligheden:
En stor entré byder dig velkommen med rigelig plads til at opbevare dine sko og overtøj, så du kan holde orden og organisere dine ting med lethed. Alt er designet med praktisk opbevaring for øje, hvilket skaber en behagelig og indbydende atmosfære. Det rummelige soveværelse er en oase af komfort og stil. Her finder du en fuld skabsvæg, der giver dig masser af plads til at opbevare og organisere dine ejendele. Denne smarte løsning holder dit soveværelse ryddeligt og fri for rod, så du kan slappe af og nyde din private tilflugt. Badeværelset er udstyret med en elegant bruseniche og praktiske faciliteter som vaskemaskine og tørretumbler. Det giver dig mulighed for nemt at tage vare på din daglige vask og gøre livet lidt mere bekvemt. Det lyse køkken vil begejstre enhver mad­lav­nings­en­tu­si­ast med sit dejlige lysindfald fra de store gulv til loft-vinduer. Her kan du trylle fremragende måltider frem og samtidig nyde den betagende udsigt over det om­kring­lig­gen­de urbane miljø. Køkkenet er åbent og forbundet med stuen, der giver en følelse af rummelighed og let flow mellem de to områder. Fra stuen kan du træde ud på en stor og hyggelig altan, hvor du kan nyde solrige dage og afslappende aftener. Dette udendørs rum er perfekt til at nyde en kop kaffe om morgenen eller samle venner og familie til udendørs underholdning. For at fuldende din komfort er der gulvvarme i hele lejligheden, der skaber en behagelig og varm atmosfære, uanset årstiden. Velkommen til Amerika Plads, hvor denne vidunderlige lejlighed venter på at byde dig velkommen til en livsstil af komfort, stil og bekvemmelighed i hjertet af byen.

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.800 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.120 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,5

Oplysninger

Sagsnr.
11805405
Boligareal
84 m²
Rum/værelser
2/1
Antal etager
2
Leje
15.950 kr./md.
Depositum
3 måneders husleje, 47.850 kr.
Forudbetalt leje
1 måneds husleje, 15.950 kr.
Aconto Varmeudgifter
595 kr.
Aconto Vandudgift
315 kr.
Antenne pris
0 kr.
Internet
0 kr.
Lejeperiode
Ubegrænset
Tilgængelig fra
1. apr. 2024

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Alexander Danielsen

Projektchef, Ejendomsmægler, MDE

ada@edc.dk24 79 93 3858 58 75 83EDC Projekt Poul Erik Bech

EDC Projekt Poul Erik Bech

Bremerholm 29, 1069 København K

118@edc.dk33 30 78 00