Ejerlejlighed fra EDC

Engelstedsgade 39, 1.

2100 København Ø

4.495.000 kr.

3/2 rum, 76 m²
I flot byggeforeningshus
Åbent hus med tilmelding 28. apr. 12:30

Solrig hjør­ne­lej­lig­hed i smukt byg­ge­for­e­nings­hus

Velkommen i denne flotte, veldisponerede og utroligt lyse hjør­ne­lej­lig­hed, vitterligt beliggende i hjertet af ’Lyng­by­vejskvar­te­ret’. Lejligheden har til huse i et velholdt byg­ge­for­e­nings­hus på en af de mest attraktive adresser, da det er midt i kvarteret. Bedre beliggenhed får man ikke.

Lejligheden byder på entré i åben forbindelse med boligens hjerte - det store, åbne køkken. Her er virkelig god plads og en hyggelig atmosfære. Det er et lækkert Svanekøkken, som fremstår meget indbydende med flotte, detaljeprægede elementer, mange indbyggede skabe samt Quooker. Stor sydvendt spisestue en suite til charmerende hjørnestue, som også har udgang til lejlighedens altan. Der er et fantastisk lys overalt, da man ligger ud mod de brede, stille gader. Soveværelset har en god størrelse og rummer både skabsplads og fx mulighed for lille kontorplads. Stilrent badeværelse med brus og herudover separat toilet, en praktisk detalje i hverdagen. Lejligheden fremstår i flot, ind­flyt­nings­klar stand og er renoveret med sans for den oprindelige charme. Her er renoveret el, filt på væggene, flot stuk, plankegulve, originale sprossede facadevinduer og endvidere er der monteret en del flotte forsatsvinduer. Ra­di­a­torskju­le­re er med til at sætte prikken over i’et.

Ejendommen fremstår meget indbydende med nydelig facade, tegltag og renoveret trappeopgang. Lejligheden har fælles brugsret til den store hyggelige forhave, en aflåst baggård samt fælles vaskekælder, som kun deles med én nabo. Herudover er der stort kælderrum tilhørende lejligheden.

Beliggenheden er rigtig god, kvarteret ekstremt atmosfærefyldt og grun­de­jer­for­e­nin­gen ”Lyng­by­vejskvar­te­ret” er en hyggelig oase af byg­ge­for­e­nings­hu­se med grønne haver og et godt naboskab. Her er også be­bo­er­for­e­nin­gen ’Ulrik’, der har attraktive aktiviteter såsom fællesspisning, yoga, loppemarkeder samt flere fællesskaber (fx løbe-/senior-/krea-klub m.fl). Be­bo­er­for­e­nin­gens fælleshus har meget praktisk til huse i stueetagen i denne ejendom. Der er endvidere cafemiljø blot få hundrede meter væk og indkøb nærmest for enden af gaden (Føtex, Meny, REMA1000, Lidl, lokal fiskehandler). Tæt ved er også Fitness, busser samt gode trafikale til­kør­sels­for­hold i alle retninger. Badestrand i Sva­ne­møl­le­bug­ten og S-tog ved Ryparken S-station. Gåafstand til Metrostation samt grønne arealer i Fælledparken såvel som Kil­de­vælds­par­ken. Velkommen til.

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.800 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.120 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,5

Oplysninger

Sagsnr.
21008670
Boligareal
76 m²
Rum/værelser
3/2
Antal etager
1
Byggeår
1921
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
2.563 kr.
Pris/m²
59.145 kr.
Pris
4.495.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Vaskerum
Ja
Dørtelefon
Ja
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Nej
Liggetid
29 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
225.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
25.717 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
20.895 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

EDC Poul Erik Bech, Østerbro og Nordhavn

Ndr. Frihavnsgade 41, 2100 København Ø

210@edc.dk35 25 33 88