Landejendom fra EDC

Dalvejen 1

3600 Frederikssund

3.995.000 kr.

3/2 rum, 188 m²

Landejendom midt i Vinge

Velkommen til Dalvejen 1 i Vinge.

Her får du muligheden for at erhverve en landejendom midt i Vinge beliggende lige ved Vinge S-togsstation. Kun 43 minutters S-togskørsel fra Københavns Hovedbanegård udvikler Frederikssund Kommune byen Vinge, der er et af Danmarks største by­ud­vik­lings­pro­jek­ter. Derfor rummer denne ejendom et unikt og spændende potentiale for fremtidige udnyttelses- og an­ven­del­ses­mu­lig­he­der.

I dag bruges ejendommen til almindelig beboelse, hvor der i de tilstødende bygninger har været drevet storkøkken. Ejendommen er opdelt i 2 matrikler, hvor det ene er beliggende i det, der kommer til at blive Vinges kommende ”grønne hjerte”. Selve ejendommen er beliggende på den anden matrikel.

Boligen indeholder i dag 188 m2 fordelt i to plan. Derudover 723 m2, der bl.a. er indrettet med storkøkken, gildestue, opbevaring og meget mere.

En mulighedernes ejendom, både nu og på sigt.

Ring i dag for personlig fremvisning af denne spændende ejendom.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Claus Lund Pedersen

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

clp@edc.dk21 54 18 6921 54 18 69EDC Poul Erik Bech