Landejendom fra EDC

Bjergby Statshuse 10, Bjergby Mark

4440 Mørkøv

3.895.000 kr.

5/4 rum, 178 m²

Dejlig landejendom med 5,7 ha jord

Så er der endelig en af de gl. stats­hus­mands­brug til salg, og så oven i købet med 5,7 HA jord !

Ejendommen fremtræder vel­mo­der­ni­se­ret og har gode forhold for hobbymanden - mindre er­hvervs­dri­ven­de - eller mini landmanden/hestehold. Jorden kan blive ledig for køber efter høsten.

Boligen indeholder: åben entre, 2 badeværelser med bruseniche og gulvvarme, soveværelse, stort flot bryggers med flisegulv og masser af skabe og udg. til stor terrasse. Det helt centrale rum er køkken/alrum/stue som fremtræder lys og hyggelig. Fra stuen er der flot trappe til 1.sal som har fritliggende loftsbjælker og indeholder : repos, pænt badeværelse med bruseniche samt 3 soveværelser.

Opvarmning ved jordvarme med lavt forbrug og kun 2 år gl. anlæg.

Rigtig god dobbelt garage med 2 el porte binder boligen og længen sammen. Fra bryggers er der plads til adgang til en 48 m2 1. sal som vil kunne indrettes til udnyttelse. Længen indeholder: meget anvendelig hobbyrum/alrum/festsal med udg. til terrasse, stort værkstedsrum med viktualierum og adg. til depotloft. I øvrigt længe i træ til depot samt med hønsehus og stalddel med bokse samt særskilt læskur.

KOM OG OPLEV DENNE DEJLIGE LANDEJENDOM !

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

John Erland

Ejendomsmægler & Valuar MDE

je.430@edc.dk20 30 56 2259 44 00 22EDC Erland's