Landejendom fra EDC

Åsvej 44

4540 Fårevejle

3.700.000 kr.

8/5 rum, 149 m²

Landejendom i "Bjergene" med i alt 6,8 hektar jord

Søger du en ren naturperle og landejendom i det skønne Odsherred? Så kan EDC i Asnæs tilbyde dig den rette vare lige her! Sælger har selv dyrket jorden og har ditto egenhændigt haft egen jagt på arealet på hobbyniveau. Således er ejendommen klar til kommende ejers fulde benyttelse.

Ejendommen er under udstykning, og arealet der afhændes til kommende køber er på cirka 6,8 hektar.

Beliggenheden er helt i særklasse på denne ejendom, som er placeret i udkanten af "Bjergene", der er et område som er totalt fredet og er omfattet af UNESCO's Geopark Odsherred, hvilket er med til at sikre området i fremtiden.

Boligarealet er i selve stuehuset noteret til 149 kvm. og så er der i sidebygning til stuehuset indrettet yderligere bolig med 2 gode værelser, gæ­ste­ba­de­væ­rel­se og stort bryggers, som ikke er noteret hos myndighederne.

Det officielle boligareal indeholder entré, soveværelse, 2 børneværelser, stor vestvendt opholdsstue med loft til kip og med terrassedøre til det åbne landskab, dejligt køkken / alrum med terrasseudgang mod syd samt stue nr. 2 og med trappe til 1. sal, hvor der forefindes endnu en rummelig stue i dette skønne stuehus.

Endvidere forefindes stor lade på 200 kvm. samt staldbygning på 140 kvm., hvor en del er med føromtalte inddragelse af bolig. Desuden er der stort værksted / fyrrum med solcelleanlæg, der årligt giver ca. 6.000 kWh. Der er gulvvarme via pillefyr i den officielle boligdel excl. ét soveværelse.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.