Landejendom fra EDC

Rugbjerg 12, Rugbjerg

5400 Bogense

1.845.000 kr.

10/7 rum, 240 m²

Flot landejendom med 2,5 ha og plads til heste

Søger I en ejendom hvor I har masser af plads og luft omkring jer, og hvor der er mulighed for at have heste eller andre dyr? Og ønsker I en bolig som er yderst ener­gibe­spa­ren­de?
Hvis svaret er ”Ja”, så har vi lige den rette ejendom for dig. Rugbjerg 12, 5400 Bogense ligger i den skønne Nordfynske natur kun godt og vel 1 km fra vandet. Der er solfanger til det varme vand i sommerhalvåret, og derudover er der etableret egen vindmølle som producerer el som udgør ca. 10.000 kWh ud af det samlet forbrug for begge ejendomme på 17.000 kWh årligt og sikrer derfor et meget lavt CO2 aftryk på vores klode.

Til ejendommen er der 2,5 ha jord med mulighed for hestehold.
Her er højt til himlen og masser af plads til at boltre sig på både ude og inde. Her er både jord, og plads til dyrehold og du har derfor muligheden for at realiserer drømmen om den ”grønne, selvforsynende” livsstil.
Ejendommen ligger mellem Jersore og Nørreby, ca. 12 km øst for Bogense og består af et dejligt stuehus, og tidligere ladebygning er der indrettet en god gæstebolig. I stalden er der 6 hestebokse.

Stuehuset er et PANBO-bjælkehus indeholder: Entré, stort og lyst Designa køkken i åben forbindelse med vinkelstue. I stuen er der brændeovn med konvektion og udgang til sydvendt terrasse. Der er soveværelse med skabsvæg, mindre værelse samt stort værelse, tidligere 2 værelser, der i dag anvendes til arbejdsværelse/hobbyværelse. Derud over er der 2 badeværelser, det ene med adgang til sauna.

Gæstehuset indeholder i stueplan: Entré med skabsvæg, køkken i åben forbindelse med lys og lækker stue med brændeovn, soveværelse samt badeværelse med gulvvarme. 1. salen er med smukke trægulve og indeholder: Stort repos/stue, 2 værelser, badeværelse samt depotrum. Alle bygninger fremstår i fin og meget velholdt stand.

Jorden er udlagt med græs, ridebane og have.
Vindmøllen er etableret i 2011, og har været meget driftssikker og giver ejendommen en god varmeøkonomi. Der er tegnet forsikring således at ejer er sikret mod uforudsete driftsudgifter.
Alt i alt en meget spændende ejendom som bør ses. Vi glæder os til at vise dig den.

Hjemmet er rammen om livet

Hver gang du træffer en beslutning, påvirker det din fremtid. Sammen med EDC, er din fremtid i gode hænder. Vi gør os umage.

Karl Peter Lyhr

Indehaver, Ejendomsmægler MDE og Valuar

kpl.541@edc.dk64 81 19 13EDC Bogense