Landejendom fra EDC

Kærbyvej 20, Kærby

5466 Asperup

1.995.000 kr.

6/4 rum, 150 m²

Unikt landsted med fuld knald på charmen

- Skøn landejendom med 1,4 hektar jord
- Stemningsfuld, charmerende og rummelig
- Opdateringer i tråd med husets ånd
- Stort atelier
- Vild og spændende have

Hvis ikke I er klar til at flytte på landet, må I hellere stoppe med at læse nu. For Kærbyvej 20 hører til de ejendomme, som man falder pladask for. Det skønne landsted er lyst, rummeligt og stemningsfuldt – lige præcis som det skal være – mens den tilhørende grund på 1,4 hektar i høj grad kan passe sig selv. Særligt det store atelier åbner for nye in­dret­nings­mu­lig­he­der, og ejendommen ligger endda praktisk mellem Båring og Brenderup, så dagligdagen nemt kan hænge sammen.

Faktisk er det svært at sætte fingeren på, hvad der gør denne landejendom markant anderledes end flertallet, og sandheden er nok, at det er summen af mange enkelte elementer, der i samspil skaber den lette stemning. Ejendommen lægger ud med at byde behørigt velkommen med solgul facade og sprossede vinduer, og selvom huset har et hyggeligt udtryk, skal I ikke lade jer narre – indenfor venter hele 211 m2, så pladsen er rigelig til de fleste familieformer.

Boligen rummer fire store værelser med to på førstesalen og to i stueplan. Et par store stuer og et skønt køkken-alrum med en vindueskarnap uden for kategori hører til de fælles opholdsrum, men der er ikke grund til at hænge sig for meget i planløsningen. I kan indrette jer, som det passer jer bedst. De ka­rak­te­ri­sti­ske plankegulve og de synlige loftsbjælker er med til at sætte stemningen, mens velvalgte opdateringer som for eksempel køkkenets snedkerbord med indbyggede skuffer tilføjer indretningen finesse.

Atelieret har loft til kip og store, nordvendte ovenlyspartier, som tilføjer et blidt, inddirekte lys perfekt til professionelle kunstprojekter. Jeres ambitioner behøver dog ikke nødvendigvis at ligge i den seriøse ende, for et skønt rum som dette kan bruges til mange ting.

Det samme gælder haven, der virkelig kalder på at blive brugt. Tættest på huset omkranses græsplænen af høje træer, og I kan glæde jer til at vælge mellem en skøn palet af perfekte steder at placere havemøblerne. En lille sti fører jer gennem beplantningen og ned i bunden af haven, hvor et bålsted med udsigt tager imod.

Kontakt os, hvis I er klar til at flytte på landet – denne ejendom skal simpelthen opleves.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Henrik Dyhr

Partner, Salg og vurdering

dyhr@edc.dk40 41 26 2964 41 16 02EDC Poul Erik Bech