Landejendom fra EDC

Lønsømadevej 11, Holm

6430 Nordborg

2.295.000 kr.

6/5 rum, 205 m²

Landejendom med naturskøn beliggenhed

Her får man en skøn landejendom med ca. 8,6 hektar jord hvoraf noget af jorden er beliggende med egen strand. Ejendommens stuehus rummer hele 205 kvm. og der er 192 kvm. udhusbygning med mange an­ven­del­ses­mu­lig­he­der. Også den tilhørende jord har mange an­ven­del­ses­mu­lig­he­der. Her kommer man til at bo på Als´vestlige spids i rolige, fredfyldte og naturskønne omgivelser. Her er udsigt så langt øjet rækker udover de åbne marker og helt ned til vandet.

Huset har gennemgået en del renovering, men her er stadig plads til at sætte sit eget præg. Derudover er der mulighed for at inddrage hele 1. salen til beboelse og få yderligere kvadratmeter samt en fantastisk udsigt til vandet. Huset fremstår charmerende med bl.a. synlige bjælker og en del af husets historie der er bevaret.

Indvendigt finder man: Entré, køkken/alrum med kogeø, viktualierum, stue med nyere masseovn, gang, 2 badeværelser og hele 5 gode værelser.

En del af de 8,6 hektar ligger op af huset, mens nogle af hektarene ligger helt ned til vandet med egen strand og de sidste et par hundrede meter fra huset. I den sydvendte baghave ved huset er der både shelter, vildmarksbad og sauna.

Her er ejendommen til køberen der ønsker at bo naturskønt med udsigt til vandet, men stadig ønsker at få en hverdag til at fungerer med fornuftig afstand til skoler, ind­købs­mu­lig­he­der mv.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Emma Louise Beyer

Partner, ejendomsmægler, MDE

embe@edc.dk24 82 21 1858 58 76 27EDC Poul Erik Bech