Landejendom fra EDC

Vesterled 63, Sjellerup

6430 Nordborg

2.495.000 kr.

6/5 rum, 218 m²

Landejendom der med Historiske byggeri med bla. Bindingsværk, stråtag m.m. fører dig tilbage i tiden

En landejendom der med sin Historiske byggeri med bla. Bindingsværk, stråtag m.m. fører dig tilbage til tiden da den blev bygget. Ejendommen er en land­brugs­e­jen­dom med marker og skovareal på i alt ca. 12,8 hektar. Arealet og mark hvor be­bo­el­ses­byg­nin­gen og udbygningerne er beliggende er på ca. 5,6 ha.

Ejendommen ligger meget centralt i Guderup/Sjellerup med mark grænsende op til Linak og i gåafstand til Skole, inkøb, bus m.m.

Beboelsen som trænger til renovering er indrettet med lille entre hvor der herfra er adgang til værelse med toilet, fra dette værelse er der yderligere adgang til et værelse med skabsplads og herfra adgang til et yderligere et værelse. Fra entre er der også adgang til stor stue med pillebrændeovn, herfra adgang til soveværelse, samt til stort køkken. I køkkenet er der ældre oliefyr. Fra køkken er der endvidere adgang til et værelse samt badeværelse med badekar. Videre fra køkkenet er der lille gang med adgang til 2 viktualierum og adgang til stort fyrrum.

Til ejendommen hører 2 store udbygninger som evt. er velegnet til håndværker, opbevaring af f.eks. campingvogen, både m.m. Eller hvis man vil have mindre dyrhold.

En spændende land­brugs­e­jen­dom med en masse muligheder.

DET VIL EVT. VÆRE MULIGT AT SØGE ØKONOMISK TILSKUD TIL FORBEDRINGER AF EJENDOMMEN HOS SØNDERBORG KOMMUNE. DER HENVISES I DEN FORBINDELSE TIL FØLGENDE LINK:

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Peter Støchel

Ejendomsmægler / Cand. jur.

pes@edc.dk26 83 60 5358 58 75 20EDC Poul Erik Bech, Guderup