Landejendom fra EDC

Kraftmosevej 8

6500 Vojens

3.000.000 kr.

5/4 rum, 148 m²

Lystejendom med muligheder...

Dejligt fritliggende og naturskønt beliggende lystejendom med et samlet jordareal på 20 ha. Ejendommen drives idag økologisk og ligger nord vest for Vojens, med jorden godt samlet og tæt på Kraftmose, som er et udpræget godt jagtområde. Ejendommen er ideel for familien der vil på landet og kombinere evt. hestehold og gode natur og jagtoplevelser.
Til ejendommen medfølger der udover stuehuset gode anvendelige drifts­byg­nin­ger, opført i årene 2000 og 2004 som består af åben ladebygning, godt maskinhus og staldbygning til enten ammekøer eller tyrekalve. Hele ejendommen ligger tilbagetrukket fra off. vej og med flot udsigt til naturen fra både gårdsplads og fra stuehuset.
Stuehuset er oprindelig opført i 1957 og senest tilbygget i 2000. Huset er indrettet med baggang med gulvvarme og oliefyr. Trappe til både 1 sal og til kælderen. Badeværelse med bruser. Køkken i åben forbindelse med stuen og med spiseplads. Dejligt østvendt soveværelse. Entre, bruges idag som kontor samt gæsteværelse i forlængelse heraf. 1 salen som er delvis udnyttet er der indrettet med fordelingsgang med adgang til 2 gode værelser.
Jorden drives økologisk og der søges EU tilskud på de 19,79 ha. og ca. halvdelen af jorden er dyrkbart og den anden halvdel er vedv. græs. Jagten i området, er særdeles god med mose områder og bevoksninger. Du vil som ny ejer kunne udnytte de nye regler for skovrejsning med EU-tilskud uden bagkant og dermed udbygge ejendommens jagt­mæs­si­ge­vær­di væsentligt.
Alt i alt - en rigtig dejlig lystejendom, hvor kun fantasien sætter sin begrænsning.

Livet på landet kendes bedst af fagfolk

Jeg er uddannet landmand, driver selv landbrug og har figeren i mulden, hver dag og ved hvad der sker på landet. Personlig kontakt og kendskab til landet - til glæde for både køber og sælger.

Henrik Kristensen

Indehaver / Ejendomsmægler MDE

hmk@edc.dk20 23 80 1120 23 80 11EDC Landbrug farms4sale