Landejendom fra EDC

Bækkevej 32

6623 Vorbasse

4/4 rum, 161 m²
Solgt

Spændende landejendom med masser af muligheder

Velkommen til denne fantastiske ejendom med masser af plads og muligheder. Her får du nu muligheden for at få fingrene i en landejendom fyldt med muligheder for at udleve dine drømme. Du får først og fremmest et stuehus på 161 kvadratmeter, som byder på en skøn atmosfære man straks vil føle sig hjemme i. Her får du et fint køkken-alrum hvor der er delvist åbnet op til kip som og med ”hems” til opbevaring eller legerum til ungerne.
Køkkenet inviterer til masser af gode stunder med familie og venner da du nemt kan holde en samtale kørende mens du tryller ved gryderne.

Fra for­de­lings­gan­gen er der adgang til husets badeværelse, soveværelse, værelse og udgang til garage/værksted.

I for­de­lings­gan­gen finder du ligeledes 2 franskedøre som åbner op til en stor spisestue. Den store spisestue er oplagt til at varetage fa­mi­liear­ran­ge­men­ter såsom fødselsdage, juleaften eller påskefrokosten. I spisestuen er der adgang til husets 3 værelse.

Ejendommen er beliggende på 3,3 hektar grund, både med mulighed for at dyrke afgrøder eller have dyrehold som det har været de seneste år. Der er også en stor stål lade på ejendommen, som kan bruges til opstaldning, værksted eller diverse opbevaring.
Der er altså masser af plads til både børn og voksne at udforske og nyde, og man kan nemt bruge tiden på at slappe af og nyde naturen.
Med to indkørsler, hvoraf den ene står med en flot ”stålport”, kan man nemt komme og gå, og det er også muligt at køre igennem ejendommen.

Beliggenheden er dejlig med gode solforhold og tæt ved naturen, samtidig med at man har kort afstand til både Vorbasse og Bække, hvor du begge steder finder folkeskole til 9. klasse, ligeledes kan du her klare hverdagens fornødenheder. Derudover er der nem adgang til mo­tor­vejs­net­tet, så man kan komme hurtigt og nemt rundt i området.

Kort sagt, denne ejendom er en sand perle, der giver masser af muligheder for at nyde livet og alt, hvad naturen har at tilbyde. Der er masser af plads og komfort i stuehuset og på grunden, og beliggenheden er ideel for dem, der ønsker at bo tæt på naturen og samtidig have nem adgang til bylivet via motorvejen.

Fakta om Billund (27.119 indbyggere)

Kommuneskat
24%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
7,2
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
4.505 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.943 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.434 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
18,3

Oplysninger

Sagsnr.
72001764
Boligareal
161 m²
Vægtet areal
194 m²
Rum/værelser
4/4
Grundareal
3,35 ha
Byggeår
1955
Ombygget
1996
Energimærke
G
Liggetid
221 dage

Nyttige links

Bolighandel er en stor ting

Jeg ved at en bolighandel for mange er en stor beslutning, derfor er grundstenen i vores handler at alle parter føler at det er det rigtige.

Geir Hedegaard

Indehaver & Daglig leder, Ejendomsmægler, MDE

gehe@edc.dk24 85 92 61EDC Domus, Grindsted & Billund

EDC Domus, Grindsted & Billund

Nørre Torv 2, 7200 Grindsted

720@edc.dk75 32 15 55