Landejendom fra EDC

Nymindegabvej 69, Grydvad

6851 Janderup Vestj

2.985.000 kr.

6/4 rum, 213 m²
37 visninger de seneste 24 timer

Flot, vel­ved­li­ge­holdt ejendom med 6,9 hektar jord

Du får flotte, indbydende og virkeligt velholdte rammer at udfolde det gode landliv i, når det gælder ejendommen her på Nymindegabvej 69. Du får også gavmild plads både i selve boligen og i udhusdelen samt på grunden. Jordarealet er på lige knap syv hektar, og her er pladsen udlagt med en velanlangt landhave tættest på huset, som ligger godt tilbagetrukket fra vejen. Hertil er der adgang via en nydelig indkørsel og gårdsplads som tager pænt imod gæster og beboere. Resten af jordtil­lig­gen­det udgøres af markareal.

Boligen er opført i år 2000 og byder i stueplan på et dejligt opholdsafsnit, hvor køkken, alrum og stue ligger i et åbent rumforløb. Stuen er begavet med en karnap, og fra alrummet kan du slå dobbelte terrassedøre op ud mod baghaven og mod udsigten videre ud over de åbne marker.

Stueplan byder tillige på to værelser og et badeværelse, og endelig er der via bryggerset adgang til den integrerede udhusdel, som består af garage, fyrrum og et rum til redskaber og viktualier. Førstesalen er indrettet på en måde, så den kan benyttes som en separat bolig. Heroppe får du en stue med et åbent køkken, et badeværelse og to værelser. Endelig er en del af pladsen heroppe uudnyttet.

Kontakt os for en nærmere præsentation, hvor vi sammen kan kaste et grundigere blik på den gode plads og de fine rammer både indenfor og ude.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Frank Paulsen

Ejendomsmægler/MDE

fp@edc.dk75 22 19 33EDC Varde