Landejendom fra EDC

Hvingelvej 8, Hee

6950 Ringkøbing

2.895.000 kr.

5/4 rum, 183 m²

Dejlig hesteejendom med egen jagt!

Med hele 8,9 Ha jord byder Hvingelvej 8 på gode muligheder for at indfri drømmen om hobbylandbrug. Her er der dejligt stuehus og gode udbygninger, som i øjeblikket er indrettet til hestehold.

Det store maskinhus fra 2016 med støbt gulv er indrettet med 8 store hestebåse samt isoleret sadelrum. Desuden er der i tilknytning hertil et stort disponibelt rum. Hestene er i øvrigt yderligere forkælet med 80 m2 stort læskur fra 2014 på en af de mange af­græs­nings­styk­ker.

Haven omkring boligen er dejlig lukket og med direkte udgang fra alrummet er der lavet en stor træterrasse med overdækket og delvis lukket pavillion, hvorfra naturen omkring ejendommen kan nydes på de lune sommeraftener.

Huset er indrettet med stort, lyst køkken/alrum med direkte adgang til terrassen samt delvist åben forbindelse med stuen. I tilknytning til stuen er to værelser i forlængelse af hinanden. I forbindelse med for­de­lings­gan­gen er det store badeværelse placeret og i stueplan er desuden stort bryggers med god plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Via den primære trappe til 1. sal kommer man direkte op i en stor stue, som fordeler sig i to store værelser. Desuden er her både badeværelse og stort soveværelse.

Via bryggerset i stueplan kan man gå direkte videre ud i et stort værksted og i forlængelse heraf ligger den store, dobbelte garage, hvor der bl.a. er en lift.

Huset opvarmes med luft/vand pumpe, som er installeret i 2019, suppleret op med et par solvarme paneler.

Alt i alt en ejendom, som opfylder manges ønsker, drømme og behov og som virkelig bør ses.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Karsten Nielsen

Ejendomsmægler, MDE

karsten@edc.dk60 57 16 2297 32 16 22EDC Ringkøbing