Landejendom fra EDC

Ouskær 30, Andkær

7080 Børkop

3.995.000 kr.

9/5 rum, 210 m²

Charmerende, nedlagt landbrug i smukke omgivelser

Glæd jer til at besøge Ouskær 30, hvor denne flotte landejendom med stråtag og røde vinduer står klar til at blive jeres næste hjem. I får en idyllisk bolig fra år 1900, der fordeler sig på 210 kvm omgivet af en naturskøn grund på 33.578 med egen skov, og her bliver plads til husdyr, børn og selskaber. Velkommen til.
Her kommer I til at bo i grønne, rolige omgivelser. Dog har i også kort afstand til dagligdagens fornødenheder i de om­kring­lig­gen­de byer. Vejle, Vinding, Andkær, Børkop og Brejning kan alle nås indenfor 10 minutter. Motorvejen nås på kun 7 minutter, så i hurtigt kan komme ud i landet.

Grunden er et kapitel helt for sig selv – her er mulighederne mange. I dag er der den flotteste have, der bl.a. rummer stor urte- og køkkenhave, flotte bede, smukke blomster, stor hønsegård og en skøn havepavillion med udsigt til egen skov. Skoven er ca. to hektar og plantet for syv år siden – her er mulighed for at nyde en dejlig, naturskøn gåtur på egen matrikel.
He­ste­in­ter­es­se­ret? Så er her også god plads hertil – der har også tidligere være hestefold og ridebane på ejendommen.
Udbygningen byder på 2 stk. rigtig gode hestebokse, en stor dobbeltgarage og godt værksted i forlængelse heraf. Der er tilmed loft henover garage og værksted, med god plads til diverse opbevaring.
På taget af garage er der et 6 kW solcelleanlæg, der sørger for en forsvindende lav el-udgift.

Men vi skal også ind i den skønne bolig!
HTH-køkkenet ligger i åben forbindelse med den store stue og udestuen, der er dekorativt udført og har gulvvarme. De fine vinduer sikrer jer et mageløst lysindfald langs trægulvene og en flot udsigt, hvor I kan nyde roen, mens I følger årstidernes skiften. I kan også glæde jer til det rige dyreliv med blandt andet rådyr og fasaner, der gæster grunden.

Stueetagen giver jer desuden to badeværelser med gulvvarme og elementer fra HTH, ligesom her står et værelse klar til at udgøre jeres for­æl­dresove­væ­rel­se. Det giver muligheder på førstesalen, hvor I får endnu fire værelser, som måske skal være børneværelser, hjemmekontor og hobbyrum.

OBS varmekilden er i 2022 blevet skiftet fra naturgas til luft/vand varmepumpe, denne ændring bidrager til en lavere varme regning i en tid hvor naturgas ikke er før­ste­pri­o­ri­te­ten

Kontakt os og tag med på eventyr!

Når din bolighandel skal være en god oplevelse.

Alt får mere værdi, når man gør sig umage. Derfor gør vi vores bedste for at hjælpe dig godt videre, når du skal handle bolig.

Emil Kempf

Indehaver/Ejendomsmægler, MDE

emke@edc.dk40 18 33 0658 58 42 47EDC Domus