Landejendom fra EDC

Frølundvej 89, Hammerum

7400 Herning

1.500.000 kr.

4/3 rum, 138 m²

Ejendom med mange muligheder - Dyrehold, drift, eller nybyg med skøn beliggenhed

Her får man en fuldstændig fantastisk stille beliggenhed men stadig med let adgang til mo­tor­vejs­net­tet, og meget kort afstand til Gjellerup, Hammerum og Ikast by. Om man vælger at tage bilen eller cyklen betyder ikke det store, der er ikke langt til Hammerum, som har en nyere skole, stor hal og gode ind­købs­mu­lig­he­der har man i både Hammerum og Ikast.
Går I med drømmen om at bygge nyt, er her en oplagt mulighed. Der er hele 6.3 ha. Jord, og udsigten er udover marker.

Hovedhus og udbygninger står der stadig, og med en del arbejde kan de godt komme i brugbar stand, men der trænger helt generelt til oprydning og vedligehold.
Her er der tale om en ejendom, som i en del år ikke er passet som sådan en ejendom skal passes. Det har fungeret for sælger, men stedet trænger til en kærlig hånd. Til gengæld har man her som køber rigtig gode forudsætninger for at skabe lige præcis det man godt kunne tænke sig på sådan en ejendom.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Kristoffer Høffner Jørgensen

Ejendomsmægler MDE

kjo@edc.dk51 55 96 2951 55 96 29EDC Poul Erik Bech