Landejendom fra EDC

Skyumvej 123, Skyum

7752 Snedsted

775.000 kr.

5/4 rum, 187 m²

Lystejendom med 1,6 ha. jord kun 1,8 km. fra fjorden.

Velbeliggende land­brugs­e­jen­dom med 1,6364 ha. jordtil­lig­gen­de rundt om ejendommen.
Stuehuset er oprindeligt fra 1907 men har af nuværende ejer fået nyt stålpladetag og nye vinduer i 2009. Derudover er alle gulve nystøbte med gulvvarme m.u.a. badeværelset som var lavet. Ældre udhuse der er ne­driv­nings­mod­ne, samt lille hobbyrum i forbindelse med huset.

Endvidere tilhørende stor parklignende have m/nyttehave.

Ejendommen er beliggende i Skyum kun 1,8 km. fra fjorden og børnevenlig badestrand. Centralt beliggende med 12 km. fra Hurup Thy og 19 km. fra Thisted. Skole og nærmeste indkøb findes i Koldby.

Indeholder: Entre med klinker og gulvvarme, herfra adgang til fyrrum med Black Star stokerfyr. Baggang med klinker med gulvvarme(ufærdige vægge) samt badeværelse med fliser på vægge og gulve med bruseniche. Hvidt køkken fra Ikea i åben forbindelse med spise og opholdsstue med trægulv og udgang til haven. 3 børneværelser samt soveværelse og forgang. Indvendigt mangles en del finish såsom filt/maling samt lister diverse steder. Endvidere mangles en del færdiggørelse af strøm i den ene ende af huset. Alle vægge er isoleret med 200 mm. og gulve med 300 mm.

Her er muligheden for at få et dejligt hus på landet for køberen der har mod på at få den sidste finish på plads.

Tv/Internet: Telenor/fibernet.

Faglighed og omhyggelig.

Vi samler på tilfredse kunder! Alt får mere værdi når man gør sig umage - Vi gør vores bedste for at hjælpe dig godt videre, når du handler bolig.

Mette Bjarking

ejendomsmægler, indehaver

mc.776@edc.dk20 14 70 0858 58 76 21EDC Hurup Thy