Landejendom fra EDC

Grundvadvej 2, Rødding

7860 Spøttrup

995.000 kr.

5/4 rum, 148 m²

Charmerende og velholdt - en ejendom med plads i landlig idyl

Ønsker I et hjem omringet af natur, med højt til himlen, samt ro og plads til alle? Så er denne charmerende landejendom den helt rigtige for jer.

Ejendommens store grund på 10239 kvm byder bl.a. på en god plæne, med plads til alverdens sammenkomster og fa­mi­lie­fød­sels­da­ge, men vigtigst af alt til gemmeleg og en gang bold med legekammerater.

Træder vi indenfor, står huset velholdt og moderniseret; fin entre med bryggers og god plads til hverdagens mere trivielle opgaver, samt et fint badeværelse. Stor og rummelig stue med brændeovn, og direkte udgang til en skøn, overdækket terrasse; ideel til ef­ter­mid­dagskaf­fen og kagen i sommersolen, også selv når det regner. Pænt og lyst køkkeninventar, med en stilfuld mørk træbordsplade og gode hvidevarer - de frie bjælker skaber ægte, landlig hyggestemning og man kan nærmest dufte nybagte boller og andre hjemmelavede kokkerier.
Førstesalen byder på et repos, samt tre gode værelser, hvor der til et af dem er en sød tilhørende altan.

Fine udhuse på i alt 278 kvm, fordelt på et fyrrum, lade og et opvarmet værksted - her kan man for alvor pleje “før-det-selv”-genet i fred og ro fra omverdenen.

El og nyt pillefyr i udhuset lavet i 2017. Uspoleret natur til gåture og gode samtaler.

Beliggende kun 20 minutter væk fra Skive centrum lidt ude for Rødding, en aktiv landsby med både skole, børnehaver og et sundt foreningsliv, samt alle dagligdagens nødvendigheder.

Lokalkendskab er en af vores spidskompetencer!

Vi hos EDC Poulsen & Vester har tilsammen årtiers erfaring i faget og vi har i lang tid haft fornøjelsen af, at hjælpe mennesker på Sallingegnen og Fur videre i livet!

Anna Vestergaard

Ejendomsmægler, Indehaver, MDE

anna@edc.dk97 58 11 00EDC Poulsen & Vester, Salling