Landejendom fra EDC

Norvej 8, Oddense

7860 Spøttrup

995.000 kr.

10/7 rum, 304 m²

Gårdejendom med plads til den store familie

Drømmer I om frit udsyn, frisk luft og virkelig god plads? Har I brug for mange børneværelser, eller drømmer I om at flytte på landet med andre fa­mi­lie­med­lem­mer, eller er behovet for en te­e­na­ger­af­de­ling, så er mulighederne her store.

Ca. 3 km uden for Oddense by ligger dette store stuehus, der i skrivende stund er indrettet som to lejligheder. Hele huset står flot; med plast-vinduer, døre, et nyere tegltag og flere autentiske detaljer, der giver hele herligheden sjæl.

Den ene af de to lejligheder rummer en hyggelig spisestuen med brændeovn, badeværelse, et større bryggers, entre, fire værelser og et stort køkken.

Den anden lejlighed har to stuer med charmerende stuklofter, køkken, stort badeværelse og to værelser.

Tilhørende ejendommen, er der mange udhusbygninger samt et godt maskinhus på 520 kvm.

Dertil hører to ha jord, der er beliggende ved ejendommen, skøn natur, og gode muligheder for at sætte sit eget præg på udenoms­a­re­a­ler­ne.

I Oddense by er der bl.a. ind­købs­mu­lig­hed og et dedikeret Børneunivers med børnehave, skole, SFO og OddenseHus, som har idrætshal, motionscenter, sel­skabslo­ka­ler og ligger i forbindelse med boldbaner og hyggeligt område med multibane og petanquebane.

Lokalkendskab er en af vores spidskompetencer!

Vi hos EDC Poulsen & Vester har tilsammen årtiers erfaring i faget og vi har i lang tid haft fornøjelsen af, at hjælpe mennesker på Sallingegnen og Fur videre i livet!

Anna Vestergaard

Ejendomsmægler, Indehaver, MDE

anna@edc.dk97 58 11 00EDC Poulsen & Vester, Salling