Landejendom fra EDC

Hovmøllevej 17, Torp

7960 Karby

1.695.000 kr.

9/6 rum, 231 m²

Meget velholdt ejendom med 9,7 ha. jord beliggende i skøn natur.

BESIGTIGELSE AF EJENDOMMEN SKAL SKE EFTER FORUDGÅENDE AFTALE MED EDC MORS

I udkanten af Karby by ligger denne herlige landejendom. Ejendommen ligger i naturrige omgivelser med kort afstand til fjord, skov mv. Karby rummer en masse ildsjæle, som jævnligt afholder arrangementer for byens børn og voksne – så vægter du godt naboskab, skøn natur og masser af plads, så ser her. Der er godt 3 km. til Hvidbjerg, hvor der både er købmand, friskole, vuggestue, børnehave m.m.

Her får I et smukt beliggende stuehus med udsigt til skøn natur, så langt øjet rækker. Stuehuset er opført i 1877 og fremtræder med en pæn, idyllisk hvidpudset facade med rødt eternittag. Boligen rummer hele 231 bo­lig­kva­drat­me­ter, hvoraf 153 m2 er i stueplan og 88 m2 er på 1. sal. Husets stil, detaljer, atmosfære, plads mv. er alt sammen noget, som vi forbinder med en ”rigtig” land­brugs­e­jen­dom.

Til stuehuset er ca. 1.440 m2 udhuse, som alle fremtræder i meget pæn og velholdt stand. Udhusene egner sig til uendeligt mange formål, såsom landbrug, liberalt erhverv, opbevaring og meget mere – kun fantasien sætter grænsen for brugen af disse gode udhuse. Udebygningerne består af oprindelig stand med indrettet fyrrum m. stokerfyr, ladebygning, roerum, spaltestald, staldbygning til kreaturer m. stålspær, maskinhus med foderrum og indrettet garage med redskabsrum, gyllebeholder på 800 m3 samt kornsilo på 50 m2. Ejendommen drives pt. med planteavl og 8 anguskreaturer med opdræt, gennemsnitlig ca. 20 kreaturer årligt, der på egen jord sørger for afgræsning og naturpleje.

Ejendommens jord ligger hovedsageligt omkring ejendommen. Der er rigtig gode jagt forhold på grunden i forhold til gæs og ænder, ligesom der også ses råvildt på arealerne. Der medfølger ca. 5,5 be­ta­lings­ret­tig­hed m. kvægtillæg á kr. 1.791,63 – dvs. udbetaling pr. rettighed inkl. grøn støtte kr. 2.598, eller en­kelt­be­ta­lings­støt­te ca. kr. 15.000 årligt.

I stuehuset er vinduerne løbende udskiftet og tag er fornyet (2010). Skøn, lys hall med trappe til 1. sal. Pænt køkken med spiseplads. Hyggelig TV-stue. Super dejlig stue med udgang til terrasse, hvorfra der er en helt fantastisk udsigt. Stort badeværelse med både kar og bruseniche. Godt bryggers med god skabsplads. Godt soveværelse og 3 fine værelser. Viktualierum. Baggang. Der er gulvvarme i køkken, TV-stue og badeværelse. 1. salen rummer repos/gang, 2 værelser og en stor stue.

Vand: Offentligt.
Kloak: Septiktank.
Varme: Stokerfyr (2011) og solvarmeanlæg til varmt vand (2011).

Herlig land­brugs­e­jen­dom i meget god stand – her er alt hvad hjertet begærer.


Tjek Boliglån på følgende link https://www.raadtilpenge.dk/Gode-raad/boliglaan/landingsside

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Frank Kjelde

Boligrådgiver og indehaver

kjelde.790@edc.dk24 44 11 0096 83 00 92EDC Mors