Landejendom fra EDC

Elkjærvej 30

8543 Hornslet

5.495.000 kr.

8/5 rum, 274 m²

Gården hvor naturen, roen og landlig idyl hersker

På Elkjærvej 30, idyllisk beliggende for enden af en lang stikvej, finder du en charmerende land­brugs­e­jen­dom med 9,3 ha jord. Beliggenheden er uovertruffen: selv om du kun er få kilometer fra Hornslet, kan du leve helt tilbagetrukket i dette naturrige og bugtede landskab, væk fra byens larm og ugeneret af naboer.

Selve ejendommen ligger i en meget stor og flot have, omgivet af marker. En stor del af haven består af forskellige træg­rup­pe­rin­ger - gennemskåret af stier - som sammen med et stort krat beliggende i det sydøstlige hjørne af marken giver gode muligheder for jagt eller for blot at nyde det rige dyre- og fugleliv rundt om ejendommen og ved søen, som ligger tæt ved haven, og hvor der af og til kommer hejrer, svaner og ænder på besøg. I haven er der bede med blomster fra tidligt forår til sent efterår.

Selve stuehuset er på 274 m2. Det er løbende blevet renoveret og fremtræder meget idyllisk med nye dan­ne­brogs­vin­du­er overalt. Set indefra skaber de mange vinduer gode lysindfald og god udsigt til den omgivende natur.

Boligen rummer i stueplan et nyere Svane køkken og bryggers samt et badeværelse i tilknytning hertil. I dagligdagen vil bryg­ger­sind­gan­gen højst sandsynligt være den foretrukne indgang, hvor overtøj og fodtøj nemt kan anbringes, og hvorfra der er direkte adgang til køkkenet, hvor der er god plads til et spisebord. Fra køkkenet er der åben adgang til spisestuen, hvor langbordet kan trækkes ud og hele familien samles. Fra spisestuen er der til den ene side adgang til opholdsstuen med brændeovn og udgang til terrasse og haven. Til den anden side ligger havestuen, som uden tvivl er højdepunktet i stueplan med sit fantastisk flotte Dinesen plankegulv og gulv-til-loft vinduer ud mod terrassen og haven. Fra spisestuen er der adgang til entreen/hallen, hvorfra der er adgang til et stort renoveret Svane badeværelse med bruseniche og badekar. Fra entreen er der trappe op til førstesalen.

På førstesalen er der endnu et badeværelse og hele fem soveværelser, som der er adgang til fra en rummelig fordelingsgang, der også kan fungere som et opholdsrum til fælles leg og hygge. Fra det store soveværelse er der udgang til en overdækket altan, hvor du kan nyde morgensolen med udsigt til ejendommens herligheder.

Boligen rummer også en kælder med fyrrum og op­be­va­rings­plads.

Ud­hus­byg­nin­ger­ne giver plads til maskiner i alle størrelser og til masser af opbevaring. Den tidligere stald kan nemt retableres, så den igen kan rumme dyr, såfremt du skulle ønske det. Den oprindelige garage benyttes i dag som værksted og viktualierum, idet den nuværende ejer i stedet har opført en dobbelt muret carport i stil med de øvrige bygninger.

Lad EDC AROS vise dig dette charmerende landsted, som absolut skal ses - også gerne, hvis du måske kun er interesseret i ejendommen med et mindre jordareal til.

Realistisk og reel rådgivning hele vejen

Når man er på udkig efter en bolig er det ikke kun de ydre rammer der skal sælge. Det er drømmen. Når du bruger mig som din mægler kan du forvente en realistisk og reel rådgivning fra start til slut.

Malthe Brøckner Siggaard

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver m/Tryghedsmærke

masi@edc.dk61 62 02 7287 85 03 33EDC AROS