Landejendom fra EDC

Prangervej 1, Skræ

8620 Kjellerup

4.395.000 kr.

11/6 rum, 490 m²

Stor lystejendom med 2,4 ha jord og mange muligheder

Link til dronevideo:
https://vimeo.com/619714187/4e865294cf

Drømmer du om en lystejendom med 2,4 ha jord i fred og idyl, hvor der er god plads til familielivet og til udfoldelser? På Prangervej 1 får du et stort og charmerende stuehus, med et arkitektonisk udtryk og hele 490 m² bolig samt et større pool område. Derudover råder ejendommen over flere større udbygninger til mange an­ven­del­ses­mu­lig­he­der i forhold til evt. erhverv, hesteejendom, lager og opbevaring. I dag bliver ejendommen lejet ud gennem DanSommer som en feriebolig. Derudover udlejes nogle af de mange udbygninger til diverse opbevaring af campingvogne, både, lager ect. Med udlejningen igennem Dansommer og udbygninger er der i omegn af kr. 280.000,- i årlig lejeindtægt.

Selve stuehuset har gennem tiden gennemgået en forvandling og tilbygget fra det oprindelige stuehus. De 490 m² bolig indeholder i stueplan bl.a.: entré, badeværelse, flere sammenhængende stuer med brændeovn og åben pejs, køkken alrum og udgang til stor anlagt terrasse og haven med flere gode hyggekroge. 1. salen byder på hele 6 værelser, repos og lyst badeværelse. Stuehuset giver mange muligheder for selv at ændre på planløsningen og evt. opdele ejendommen til flere boliger eller evt. bofællesskab. I stueplan findes også det store pool område som indbyder til afslapning.

Fra gårdspladsen er der adgang til to gamle staldbygninger, som i dag bruges til stort multirum og opbevaring. Udover det er der en garagebygning samt to større regulere haller. Mulighederne er mange og

Grunden på lidt over 2,4 ha byder bl.a. på lidt agerjord og skov med mulighed for jagt. Fra ejendommen er der få kilometer til Thorning, hvor der er skole, idræts­fa­ci­li­te­ter, ind­købs­mu­lig­he­der samt lægehus. Ejendommen er ligeledes beliggende med gode vej­for­bin­del­ser til bl.a. Viborg, Ikast, Herning og Silkeborg.

Ønsker du at se nærmere på denne lystejendom eller ønsker mere info, så kontakt os allerede i dag på tlf. 86 88 28 22, for at booke din personlige fremvisning.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Lars Kjærgaard Jørgensen

Ejendomsmælger, MDE

lkj@edc.dk61 60 20 4386 88 28 22EDC Kjellerup