Landejendom fra EDC

Søren Kannes Vej 33, Vium

8620 Kjellerup

2.495.000 kr.

8/5 rum, 207 m²
98 visninger den seneste uge

Charmerende lystejendom

Velkommen til Søren Kannes Vej 33, her finder du en spændende lystejendom med alle muligheder. Boligen fremstår moderniseret og ind­flyt­nings­klar med de fleste mo­der­ni­se­rin­ger foretaget i 2013. Stueetagen byder på rummelig entré med adgang til badeværelse samt videre ind til det store køkken alrum, hvor der yderligere er adgang til hyggelig spisestue samt 2 gode værelser. I vinklen på husets findes dagligstuen, som med lofter til kip og store vinduespartier har et fantastisk lysindfald. Herfra er der trappe op til 1. salen, hvor der findes 4 gode værelser samt badeværelse. Hele boligen fremstår lys og indbydende med gulvvarme i hele stueetagen samt flotte klinker og trægulve. Så boligen stadigvæk har en del af den landlige charme, men samtidig fremstår moderne.

Til ejendommen finder du også særdeles gode udbygninger, her findes bl.a. staldbygning, lade samt bygning med garage og en maskinhal. Jorden tilhørerende ejendommen er omkring 1,4 HA og det endelige skel kan fastsættes sammen med nuværende ejer, så man får jorden anlagt som man ønsker det.

Søren Kannes Vej er beliggende imellem Vium og Hvam og er placeret i landlige omgivelser med udsigt til marker og det om­kring­lig­gen­de landskab så langt øjet rækker. Fra ejendommen er der kun 2,5 km. til hovedvej 13 og 5 km. til Thorning samt 9 km. til Kjellerup, herudover er der 20 min. kørsel til Viborg og ca. 20 min kørsel til Silkeborg Motorvejen ved Silkeborg Nord. Ejendommen her er således godt placeret og giver mange muligheder til pendleren eller til den aktive familie der gerne vil bo på landet, men stadigvæk i nærheden af de vigtigste ting i hverdagen.

Her er altså tale om en ejendom der skal opleves og fornemmes i virkeligheden. Har du lyst til at se nærmere på denne ejendoms mange muligheder, så kontakte os i dag for at aftale en tid til en personlig fremvisning når du har tid.

Det handler om at gøre sig umage

Alt får mere værdi, når man gør sig umage. Derfor gør vi vores bedste for at din bolig handel med os er så personlig som muligt.

Nikolaj Søgaard Jensen

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

nije@edc.dk28 14 21 7186 88 28 22EDC Kjellerup